Gå til indhold
©  Foto:

Varde Guld & Sølv

I Varde Guld & Sølv finder du et stort udvalg af kvalitets smykker fra flere velkendte brands. Butikken ligger i en af Vardes gågader tæt ved gode parkeringsforhold. I butikken møder du et yderst serviceminded og venligt personale, der står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Hos Varde Guld & Sølv v/Mette V. Nielsen bliver I mødt af et faguddannet og yderst kompetent team af smykkeentusiaster. Her får I professionel hjælp, når I skal finde smykker til enhver anledning. Det gælder, uanset om smykket skal gives i gave eller skal passe til en speciel begivenhed.

I kan derfor gå på opdagelse i et stort udvalg af smykker, fra flere forskellige brands som Mads Z, Aagaard, By Birdie, Christina Watches and Jewelry. Spirit Icons, Nuran, Lene Visholm, Izabel Camille, Julie Sandlau, Helgstrand Danmark mm. Desuden finder i også et stort udvalg af ure som Seiko, Tommy Hilfiger, Boss, Daniel Wellington, Obaku, Nordgreen og vores egne ure fra Aros og Jewel Time. Til sidst har butikken ligeledes et flot udvalg af herresmykker, der passer til den moderne mand.

Leder I efter en guldsmed, hvor I kan få hjælp til at finde den perfekte vielsesring, så kig forbi Varde Guld og Sølv, hvor det professionelle team står klar til at hjælpe. Reparation og vedligeholdelse af jeres nuværende smykker er også en mulighed, da butikkens guldsmed kan opfylde et hvert ønske, hvad enten det er almindelig reparation eller at genskabe noget nyt.
Varde Guld og Sølv er altid klar og behjælpelige med opgaven.

Social Media: