Om Destination Vesterhavet

Hvad er Destination Vesterhavet? Vi er Danmarks største turistdestination. Geografisk dækker destinationen Varde og Ringkøbing-Skjern Kommuner hvor vi repræsenterer turismeerhvervet. Vi har godt 10 millioner kommercielle overnatninger og omsætter for mere end 8 mia. kroner om året.

På denne side kan du finde informationer om aktuelle erhvervsevents- og kurser, vores udviklingsprojekter, relevante analyser- og nøgletal, og andre værktøjer som kan hjælpe med at understøtte din virksomhed.

Hvad er destination vesterhavet 2023

VELKOMMEN TIL DESTINATION VESTERHAVET

Det officielle destinationsselskab i Ringkøbing-Skjern og Varde kommune. En forening som understøtter erhvervsaktører i hele turismeværdikæden.

Foto: VisitVesterhavet

Bliv en del af Destination Vesterhavet

At blive medlem eller partner hos Destination Vesterhavet er en beslutning, der ikke kun gavner din virksomhed, men også bidrager til at styrke og udvikle turismen både langs kysten og inde i landet. Destination Vesterhavet arbejder aktivt på at markedsføre medlemmer og partnere, hvilket kan give din virksomhed eksponering på lokale, nationale og internationale niveauer.

Et medlems- eller partnerskab åbner døren for netværksmuligheder med andre virksomheder inden for turismebranchen. Destination Vesterhavet engagerer sig i at holde medlemmer opdaterede med de seneste trends og udviklinger inden for turisme. 

Et medlems- eller partnerskab hos os åbner døren for professionel support - herunder rådgivning, markedsundersøgelser og hjælp til at tackle udfordringer i branchen. At blive medlem eller partner hos Destination Vesterhavet er ikke kun en investering i din virksomhed, men også en måde at være en del af en fælles indsats for at fremme bæredygtig turisme og styrke vores position som en attraktiv destination.

Kontakt Destination Vesterhavet

Læs mere
Tilmeld dig Destination Vesterhavets Business nyhedsbrevet

Alle kan tilmelde sig. Vi holder dig opdateret på turismens erhvervsaktiviteter, nyheder og tilbud i Ringkøbing-Skjern og Varde kommune.