Filsø_sol_natur_Foto kreditering: Sarah Green / @Sarahinthegreen

Foto:Sarah Green / @Sarahinthegreen

Presse og kommunikation

Hos Destination Vesterhavet er vi altid klar til at hjælpe pressen. Vi kan hjælpe med billeder fra området, med cases og med analyser og baggrundsmateriale. Kig dig omkring og kontakt os, hvis der er behov for yderligere. 

Velkommen til vores dedikerede side om pressebesøg. Vi sætter stor pris på mediernes og influencers' interesse i vores brand og begivenheder. På denne platform ønsker vi at dele information, faciliteter og muligheder relateret til pressebesøg i destinationen. Uanset om du er en journalist, redaktør, blogger eller influencer, er denne side skabt for at give dig alle nødvendige oplysninger og ressourcer, så du kan opleve vores destination på nærmeste hold.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og dele vores historier på en måde, der skaber værdi for både dig og vores publikum. Lad os sammen skabe mindeværdige øjeblikke og et indholdsrigt samarbejde. 

Simone
Pressebesøg, Influencers, Content, Paid Social

Digital Marketing Specialist

simone@visitvesterhavet.dk

Destination Vesterhavet er dedikeret til at skabe uforglemmelige oplevelser ved Danmarks imponerende vestkyst. Vores engagement i at formidle disse unikke oplevelser til både besøgende og samarbejdspartnere er afgørende for vores succes.

Vores tilgang til corporate kommunikation og presse bygger på værdier som gennemsigtighed, professionalisme og en passion for at dele historier, der afspejler skønheden og mangfoldigheden ved Vesterhavet. Gennem denne dedikation stræber vi efter at etablere meningsfulde forbindelser, skabe bevidsthed og fremme en bæredygtig udvikling af vores destination. 

Tina Baungaard-Jensen
Corporate presse og PR

Kommunikation & PR

tina@bybaungaard.com

Hvad er destination vesterhavet 2023

VELKOMMEN TIL DESTINATION VESTERHAVET

Det officielle destinationsselskab i Ringkøbing-Skjern og Varde kommune. En forening som understøtter erhvervsaktører i hele turismeværdikæden.

Foto: VisitVesterhavet