©  Foto:

Otto Frello gavlmaleri

Otto Frello’s gavlmalerier er udført af 19 dekorationsmalere fra Svendborg Malerskole, som har forstørret skitser fra Otto Frello op, så malerierne nu dækker hver kvadratcentimeter af murene i smøgen mellem Otto Frellos Plads og Kong Svends Plads i Varde. Gavlmalerierne har massere af finurlige og sjove detaljer, som er utrolig livagtige.

Otto Frellos gavlmalerier finder du i centrum af Varde. Gavlmalerierne er helt unikt kunst fra 19 dekorationsmalere fra Svenborg Malerskole, som har ud fra forstørrede skitser malet Otto Frellos malerierne op, så de dækker hver kvadratcentimeter af murene i smøgen mellem Otto Frellos Plads og Kunst Svends Plads.

Ved de to Gavlmalerier kan man gå på opdagelser i de mange finurlige detaljer hvert enkelt maleri har, samtidig med at motiverne er så livagtige og fantasifulde.   

Der er både en sugemalle med snorkel, en blæksprutte med højhælede sko og en fisk med tophue.

Gavlmalerierne byder på massere af finurlige detaljer i malerierne, samtidig med at de to motiver er så livagtige, at man får lyst til at tage en tur op ad rebstigen eller at bade i Vesterhavet.

Besøg også Otto Frello Museum, for at hører hans historie og se hans udstillede værker.