Opdækkede borde på Arnbjerg

Restauranter & barer i Varde

Foto: Flemming Gernyx

Er I på udkig efter et lækkert spisested? Her kan I blive inspireret og udforske hvilke madoplevelser, Varde og nærområdet har at byde på.

Liste
Kort
Grøn oplevelse Restaurant GRO - Arnbjerg Pavillonen
Foto: Arnbjerg Pavillonen

Restaurant GRO - Arnbjerg Pavillonen

Restaurant GRO serverer nordisk mad med en twist af det franske køkken i fantastiske omgivelser ved Arnbjerg Park. Hos Restaurant GRO vægtes kriterierne lokalt, bæredygtigt og økologisk højt, og derfo...

Læs mere
Von Lügenhals
Foto: VARDE GARTEN

Von Lügenhals

Von Lügenhals emmer af autenticitet og historie tilbage fra år 1626. Træd indenfor i en tidslomme, hvor et godt måltid af høj kvalitet værdsættes på alle tænkelige måder.

Læs mere
Restaurant Gl. Daws
Foto: VisitVesterhavet

Restaurant Gl. Daws

Restaurant Gl. Daws er stedet, hvor du får god dansk mad, lækre vine og spændende specialøl. Her hersker god smag, uden pomp og pragt. Her er højt til loftet, vidt til væggene, og plads til alle, hvad...

Læs mere
Ellas Coffee Shop
Foto: VisitVesterhavet

Ellas Coffee Shop

Ellas Coffee Shop er en lille hyggelig café, i Vardes gamle bymidte. Her serveres mange lækre, grønne retter som salater, sandwich, sliders mm.
Cafeen har desuden et stort udvalg af forskellige Tapaz,...

Læs mere
SpiseRiget
Foto: SpiseRiget

SpiseRiget

SpiseRiget er en hyggelig café, hvor du kan få lækre sandwichs enten i lyst eller mørkt sandwichbrød fås også med endnu grovere rugbrød. Der er også et stort udvalg af lækre salater.

Læs mere
Kaito Sushi Varde
Foto: Kaito Sushi Varde

Kaito Sushi Varde

Lækker frisklavet sushi fra det åbne køkken i restauranten. Hos Kaito Sushi kan I få frisk sushi ad libitum – bestil så meget sushi du kan spise fra menukortet til én pris.

Læs mere
Restaurant Big World
Foto: Restaurant Big World

Restaurant Big World

Restaurant Big World er en kinesisk restaurant i centrum af Varde. Menukortet indeholder blandt andet Mongolian barbecue, masser af kinesiske retter, supper, sushi, salat, isbar og meget mere.

Læs mere
Big Ben Old English Pub
Foto: Big Ben Old English Pub

Big Ben Old English Pub

Oplev den engelske pubstemning på Big Ben. Spil pool, og lyt den lejlighedsvise levende musik både indendørs og udendørs på Torvet.

Læs mere
Billum Kro - Restaurant
Foto: Billum Kro

Billum Kro - Restaurant

På Billum Kro er menukortet præget af de klassiske danske retter tilberedt med friske lækre råvarer. Kroen har også et veludstyrede konferencerum med selskabslokaler, med plads til op til 120 personer...

Læs mere
Grillen Frøken Iversen
Foto: Grillen Frøken Iversen
Café Silas
Foto: Café Silas

Café Silas

Hos Café Silas på torvet i Varde byder Jonna velkommen til et væld af frokosttilbud. 

Læs mere

Better Drinks | Mobil Cocktailbar

Lad Better Drinks stå for lækre drinks til din næste fest. Vi tager det hele med – bar, bartendere, spiritus, hjemmelavet sirup, glas og godt humør. Det bliver ikke nemmere at skabe en mindeværdig opl...

Læs mere