Grøn oplevelse
©  Foto:

Arnbjerg Pavillonen

Tag på hotelophold på Arnbjerg Pavillonen i naturskønne omgivelser og oplev et særligt hotel med kærlig hånd og respekt for bevarelse af stedets nostalgi samt historie.

Arnbjerg Pavillonen har gennemgået en omfattende renovering, der ærer den originale, smukke pavillonstil, mens den byder på moderne komfort og elegance. De nye ejere er begejstrede for at tilbyde dig veltilberedte måltider lavet af de fineste lokale råvarer.

Aftenen kan nydes i vores afslappede loungeområder eller på terrassen med udsigt, men vi anbefaler også, at du går på opdagelse i den tilstødende park, der rummer nye oplevelser - som den charmerende Varde Miniby, en tro kopi af byen som den så ud i 1870. Der er rigeligt at glæde sig til.

Hos Arnbjerg Pavillonen er naturen en dybfølt inspiration. Gæsterne kan opleve den naturlige ro, det klare lysindfald, og friskheden, der karakteriserer hotellet. Vores værelser og fællesarealer er indrettet med materialer, farver og møbler, der omhyggeligt er valgt for at fremhæve den harmoni og forbindelse, vi har til det omkringliggende naturlandskab.

Arnbjerg Pavillonen nyder en privilegeret beliggenhed, hvorfra gæsterne nemt kan udforske Vadehavets UNESCO-verdensarvsområde, det imponerende Tirpitz-museum, det historiske Ribe, den charmerende ø Fanø, lokale golfbaner og meget mere.

Arnbjerg Pavillonen er stolt af sine 30 værelser, der er fordelt på to etager og omfatter fire forskellige værelsestyper. Fra ethvert værelse kan man nyde udsigten til Arnbjerg parkens skønhed, og alle er udstyret med panoramaudsigt.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Arnbjerg Pavillonen, hvor hvert besøg bliver en del af vores fortsatte historie.