©  Foto:

Sportium

Sportium er et aktivt sportscenter og mødested, der bevæger og forbinder mennesker – helt naturligt. Stedet er et aktivt mødested med mange spændende aktiviteter og muligheder for hele familien.

Sportium i Varde er et pulserende, levende og aktivt mødested for sport, kultur, møder, messer, konferencer og private arrangementer.

Det er et nytænkende mødested, der tilbyder mange forskelligartede faciliteter, aktiviteter, overnatning og forplejning af høj kvalitet tilpasset dine formål og behov. Altid med det nærværende, begejstrede og originale team i front.

Sportium har et splinter nyt sportshotel med i alt 116 sovepladser fordelt på 22 værelser, som har plads til alle, med værelsesstørrelser fra én til 14 personer, kan vi hjælpe uanset behov.

Af faciliteter kan bl.a. nævnes: svømmehal med et wellnessområde, udendørs-bassin og -spa, fodboldbaner, fitness, dansesal, haller til badminton og en masse andet sjov leg, derudover har vi den skønneste café med lækre hjemmelavede og nærende måltider og snacks.