Familie hygge i feriehuset med udsigt

Overnatning i feriehus

Foto: Robin Skjoldborg

Hvad enten I vil bo i første klitrække ved Hvide Sande, Søndervig, Vejers, Henne eller Blåvand med udsigt til hav og fjord, eller tilbringe ferien lidt mere i læ på østsiden af fjorden, ved eksempelvis Stauning Havn, Skaven Strand og Bork Havn, kan I finde præcis, hvad I leder efter. 

Fordelen ved at holde ferie med familien i et sommerhus ved Vesterhavet er, at alle kan slappe af og gøre lige det, man har allermest lyst til – og stadig være sammen. Måske vil teenageren helst gå rundt i nattøj en hel dag, mens mor nyder at stå op kl. 7 og snuppe en morgendukkert i Vesterhavet.
Når hele familien er samlet i sommerhuset, har man en enestående chance for at gøre de ting, der ofte ikke er tid til i hverdagen. Fx at sidde omkring et bord og spise alle måltider sammen. På en regnfuld formiddag kan man sidde indendøre og spille brætspil, synge sange og fortælle historier.

Sommerhusferie ved Vesterhavet

Det kan også være, at ungerne vil i gang med at bygge en drage, mens mor lige læser sin krimi færdig, og far måske laver skitser til indretning af haven derhjemme. Familien er samlet, selvom alle laver noget forskelligt. Netop samværet er i højsædet, når man vælger sommerhusferie.

Find det perfekte feriehus

Vi har samlet områdets dygtige feriehusudlejere, og de står alle klar til at udleje jer de bedste sommerhuse. 

Feriepartner Hvide Sande
Feriepartner Hvide Sande

Feriepartner Hvide Sande & Søndervig

Feriepartner er en 100% lokal, foreningsejet udlejer af sommerhuse på Vestkysten. Feriepartner Søndervig tilbyder sommerhuse i Klegod, Søndervig, Houvig og på Lodberg Hede, mens Feriepartner Hvide Sande har sommerhuse og ferielejligheder i og omkring Hvide Sande by.

Servicekontor hos Feriekompagniet
VisitVesterhavet

Feriekompagniet

Feriekompagniet er et erfarent og lokalejet sommerhusudlejningsbureau beliggende i Blåvand. Bureauet beskæftiger sig hovedsageligt med at udleje feriehuse og lejligheder i Blåvand og omegn. Når du lejer et sommerhus igennem Feriekompagniet, er det altid med den gode service i fokus.

Esmark
Esmark

Esmark

Hos Esmark Feriehusudlejning finder du et kæmpe udvalg af feriehuse ved den danske vestkyst. Fælles for alle feriehusene er deres beliggenhed i den smukke vestjyske natur og i gåafstand til Vesterhavet og den endeløse sandstrand.

Luftfoto af feriehus i Houvig ved Vesterhavet
Sol og Strand

Sol og Strand

Hos Sol og Strand tilbydes der et stort udvalg af flotte og hyggelige sommerhuse langs den vestjyske kyst. På servicekontorerne står det smilende personale klar til at hjælpe og vejlede dig til at finde dit drømmeferiehus.

Sortetræ feriehuse
Axelgaard

Axelgaard

Axelgaard tilbyder udlejning af sommerhuse og feriehuse ved den jyske vestkyst i områderne ved Blåvand, Henne Strand og Bork Havn. Et lille alternativt udlejningsbureau som formidler udlejning af store og små sommerhuse.

Nybygget feriehus i grønne omgivelser
Lalandia

Feriehuse i Lalandia i Søndervig

Bo tæt på den betagende vestjyske natur ved det brusende Vesterhav. De nybyggede feriehuse har eget bad, køkken og terrasse og et skønt lysindfald. Husene er det ideelle udgangspunkt for familiehygge, nærvær og gode oplevelser hele året rundt.

Sort feriehuse i grønne omgivelser
Feriepartner Henne Strand

Feriepartner Henne Strand

Feriepartner Henne Strand tilbyder jer kvalitet, fred og ro tæt på det friske Vesterhav. Hos Feriepartner Henne Strand kan du finde det perfekte sommerhus i områderne ved Henne Strand, Henneby og Houstrup. Alle tre områder er noget for sig, og de bliver kaldt for vestkystens tre perler.

Danwest
DanWest

DanWest

DanWest Feriehusudlejning tilbyder et stort udvalg af feriehuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her finder du alt lige fra de små, charmerende træsommerhuse, til store feriehuse med swimmingpool og aktivitetsrum. Uanset hvad dit behov er, så er DanWest altid klar til at hjælpe dig med at gøre din feriedrøm til virkelighed.

Skilt med en viking på, som holder et Danmarks flag
Die hyggelige Dänen

Die Hyggelige Dänen

Die Hyggelige Dänen tilbyder sommerhuse og feriehuse ved Vejers Strand, som er omgivet af enestående natur og et rigt dyreliv. Her vil du opleve den vestjyske natur lige uden for din dør, og du vil få en ferie, du sent vil glemme.

Servicekontor hos Købmand Hansens Feriehusudlejning
Købmand Hansens Feriehusudlejning

Købmand Hansens Feriehusudlejning

Købmand Hansens udlejer skønne sommerhuse og feriehuse på den jyske vestkyst omkring Henne Strand, Houstrup, Bork og Jegum. Området byder på en enestående natur – uanset hvilken tid på året du besøger områderne.

Feriehus i feriebyen Landal
Landal

Landal Seawest

Midt i den skønne vestjyske natur mellem Nr. Nebel og Nymindegab - ikke langt fra Vesterhavet, ligger Landal Seawest, en helt unik ferieby. Og hvis ferien både skal byde på afslapning og fart over feltet, er Landal Seawest måske jeres næste ferie destination.

Tre sorte feriehuse med solnedgang i baggrunden
Nordsee Holidays
Feriehuse i klitterne ved sømærket i Vedersø Klit
Klitferie

Klitferie

Klitferie tilbyder kvalitetsferiehuse ved Vesterhavet og sætter en ære i at sende gæster hjem med gode ferieminder. Derfor tror Klitferie på, at en god ferie består af mere end bare et dejligt feriehus. Klitferie går derfor gerne en ekstra meter for at sikre dig som gæst en dejlig ferie ved Vesterhavet.

Lej et feriehus i Vejers gennem Feline Holidays
Feline Holidays

Feline Holidays

Hos Feline finder du et stort antal sommerhuse og ferieboliger. Alene langs Vesterhavet er der mere end 11.000 skønne ferieboliger at vælge imellem. Her er alt lige fra små traditionelle sommerhuse til store luksushuse med plads til den store flok.

LUKSUSHUSE.DK, feriehus
Feriehus med lys i vinduerne

VillaVilla

Et luksushus ved vestkysten danner den perfekte ramme om et hyggeligt ophold med hele familien eller alle vennerne. Feriehusene har egen wellnessafdeling med swimmingpool, spabad og sauna og desuden et aktivitetsrum med eksempelvis billard, bordtennis og PlayStation.

Sort feriehus med stråtag tæt på Vesterhavet
Ferie mellem hav og fjord

Ferie mellem hav og fjord

Kirsten og Matthias Jungblut udlejer hyggelige feriehuse langs vestkysten, helt fra Lønne helt i syd ved Nymindegab, til Houvig nord for Søndervig. Der tilbydes også last-minute udlejning af feriehuse, hvis du skulle få en pludselig lyst til at opleve Vestjylland. 

Sort stråtagshus omgivet af marehalm
Blåvand Feriehusudlejning

Blåvand Feriehusudlejning

Blåvand Feriehusudlejning har eksisteret siden 1998 og er et lille lokalt bureau, der primært udlejer huse i Blåvand og Ho. Bureauet har fokus på et højt serviceniveau og gode priser. Personalet står altid klar til at hjælpe gæsterne med stort og småt.

Servicekontor hos Feriepartner Blåvand
Feriepartner Blåvand

Feriepartner Blåvand

Hold ferie i et hyggeligt sommerhus lige midt i den vestjyske natur med sand, klitter, fjord og hav. Feriepartner Blåvand tilbyder sommerhuse og en god service i det sydlige Vestjylland i områderne ved Blåvand, Ho og Vejers.

Lindvig Ferie Center
Lindvig Ferie

LINDVIG – FERIE I NATUREN

Er I på udkig efter et sommerhus med plads til op til 70 gæster? Et charmerende feriested med 28 nyrenoverede værelser og hytter som alle har eget bad, toilet og en lille overdækket terrasse? Selskabslokaler og praktisk industrikøkken?

Servicekontor hos NOVASOL i Søndervig
NOVASOL

NOVASOL

NOVASOL tilbyder udlejning af sommerhuse og feriehuse på hele Vestkysten – faktisk tilbyder de udlejning i hele Danmark samt i store dele af EU. På servicekontorerne står NOVASOLs dygtige medarbejder klar til at vejlede dig – og de giver gerne gode råd om området med på vejen.

Admiral Strand Feriehusudlejning
Servicekontor hos Admiral Strand Feriehusudlejning

Admiral Strand Feriehuse

Admiral Strand Feriehuse tilbyder udlejning af sommerhuse i alle størrelser og kategorier. Fra det traditionelle sommerhus til luksus poolhuse. Feriehusene ligger langs vestkysten - fra Blåvand i syd til Søndervig i nord.

Feriepartner Vedersø Klit
Feriehus med strå tag

Feriepartner Vedersø Klit

De store naturoplevelser venter lige om hjørnet - for uanset hvor i Vedersø Klit du bor, er der ikke langt til hverken Vesterhavet, Husby Klitplantage eller Nissum Fjord. Hos Feriepartner Vedersø Klit møder du et smilende personale, som står klar til at hjælpe dig.

DanCenter
Feriehus med stråtag i grønne omgivelser

DanCenter

Tag på ferie helt tæt på Vesterhavet. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse - alt fra det klassiske sommerhus til de store luksushuse med pool og sauna. Med en beliggenhed i og omkring det populære feriested ved Vestkysten kan ferien kun blive uforglemmelig.

Familie hygge i feriehuset med hav udsigt
Ferieboligweb.dk

Ferieboligweb.dk

Lej et dejligt sommerhus langs Vesterhavet med nogen af Danmarks bedste badestrande og mest spændende kystmiljø. På den danske vestkyst finder I masser af dejlige sommerhuse, hvor I kan holde ferie. Ferieboligweb tilbyder et stort udvalg af sommerhuse, som I kan leje direkte fra udlejeren.

Servicekontor hos Feriepartner Bork Havn
Feriepartner Bork Havn

Feriepartner Bork Havn

Tag surfbrættet med og book et sommerhus hos Feriepartner Bork Havn. Her kan du opleve både Ringkøbing Fjord, Vesterhavet og mange andre seværdigheder. Feriepartner Bork Havn udlejer feriehuse og husbåde ved Ringkøbing Fjord - fortrinsvis i Bork Havn, Fahlen, Hemmet, Skaven og Stauning.

Overnatning med hund? Vestkysten har mange hundevenlige overnatningsmuligheder. Der er feriehuse hvor hunde er velkomne, der er campingpladser hvor du kan medbringe hund, der er også hoteller og kroer hvor din hun kan medbringes. 

En hund sover i en seng

Overnatning med hund

Foto: Lisa Fotios