©  Foto:

Sol og Strand Feriehusudlejning Søndervig

Hos Sol og Strand finder du jeres lokalbureau centralt beliggende i Søndervig. Hos Sol og Strand vil I altid opleve et smilende personale, som står klar til at svarer på jeres spørgsmål om end det er om lokalområdet eller bare gode råd.

Sol og Strand i Søndervig er centralt beliggende i centrum af Søndervig tæt på byen og Søndervigs dejlige badestrand.

Hos Sol og Strand i Søndervig tilbydes der et stort udvalg af flotte og hyggelige sommerhuse langs den Vestjyske kyst. På servicekontoret vil I altid møde et frisk og serviceminded team med et stort lokalkendskab, som altid står klar til at hjælpe jer med jeres spørgsmål. Personalet sætter altid dig som feriegæst i centrum, og de vil gøre alt for at I for den bedste ferie i Søndervig.

Udover personalet på servicekontoret er der også tilknyttet tre serviceteknikere. De står også altid klar til at hjælpe jer hvis der skulle opstå problemer.

Selve området i Søndervig er et populært ferieområde med en bred badestrand, og en hyggelig by fuld af liv samt feriestemning. Derudover er der også et væld af aktiviteter, som for eksempel golf, bowling, vandre samt mange andre.