Gå til indhold
©  Foto:

Sol og Strand Feriehusudlejning Søndervig

Hos Sol og Strand i Søndervig finder du jeres lokale servicekontor. I Sol og Strands sommerhusudlejning finder du altid et serviceminded personale, som står klar til at hjælpe og vejlede jer. Personalet i Sol og Strand i Søndervig har altid feriegæsten i centrum, og har et stort lokalkendskab. Sol og Strand i Søndervig tilbyder sommerhus tæt på strand, natur og by.  

Sol og Strand i Søndervig er centralt beliggende i centrum af Søndervig tæt på byen og Søndervigs dejlige badestrand.

Hos Sol og Strand i Søndervig tilbydes der et stort udvalg af flotte og hyggelige sommerhuse langs den Vestjyske kyst. På servicekontoret vil I altid møde et frisk og serviceminded team med et stort lokalkendskab, som altid står klar til at hjælpe jer med jeres spørgsmål. Personalet sætter altid dig som feriegæst i centrum, og de vil gøre alt for at I for den bedste ferie i Søndervig.

Udover personalet på servicekontoret er der også tilknyttet tre serviceteknikere. De står også altid klar til at hjælpe jer hvis der skulle opstå problemer.

Selve området i Søndervig er et populært ferieområde med en bred badestrand, og en hyggelig by fuld af liv samt feriestemning. Derudover er der også et væld af aktiviteter, som for eksempel golf, bowling, vandre samt mange andre.