©  Foto:

Die hyggelige Dänen

Die Hyggelige Dänen tilbyder mere 300 sommerhuse og feriehuse ved Vejers Strand omgivet af enestående natur samt dyreliv. Her vil du opleve den Vestjyske natur lige uden for din dør, og du vil få en ferie du sent vil glemme.

Die Hyggelige Dänen udlejer feriehuse ved Vejers Strand, som er et af de smukkeste områder i Danmark.

Her finder du kilometer af lange, hvide sandstrande og enestående natur omkring. Dette gør feriehusene ved Die Hyggelige Dänen helt fantastiske, og et perfekt sted at tage på ferie.

Ved Vejers Strand har du mulighed for at glemme alt om hverdagen, og nyde kombinationen af stilhed, utæmmet natur og nogle af de bedste badestrande. Det giver de bedste omstændigheder til at koble helt af, og glemme alt om hverdagens stress med dem du holder af.

I Die Hyggelige Dänens feriehuse kommer du til at bo helt tæt på naturen, og lige uden for din dør, er der rig mulighed for at gå op opdagelse og spotte dyreliv eller samle svampe.

Udover den skønne natur, er feriehusene også placeret tæt på indendørs aktiviteter og Vejers by. Selve Vejers by er en oplevelse, og er indbegrebet af dansk hygge. Her finder du alt fra restauranter, hverdagsbutikker, kunstgallerier og et gammeldags lysstøberi.

Book din næste ferie hos Die Hyggelige Dänen i en oase i Vestjylland!