©  Foto:

Feriepartner Henne Strand

Feriepartner Henne Strand tilbyder fantastiske sommerhuse i Vestkystens tre perler. Hos Feriepartner finder du altid et dygtigt og kompetent team, som står klar til at give jer de bedste råd om området. Det skyldes de har en stor basisviden og lokalkendskab, som sikrer jer den bedste vejledning omkring valg af sommerhus og ferieby. 

Hos Feriepartner Henne Strand står det lokale selvstændige feriehusbureau altid klar til at hjælpe jer med at finde det perfekte sommerhus.

Teamet hos Feriepartner har et helt særligt forhold til byen, samt omgivelserne i og omkring Henne Strand. Denne basisviden og lokalkendskab, gør dem i stand til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige hus, og give jer de bedste oplevelser langs vestkysten.

Feriepartner Henne Strand tilbyder jer kvalitet, fred og ro tæt på det friske Vesterhav. Henne Strand tilbyder også et væld af aktiviteter, seværdigheder og kultur for hele familien. I Henne Strand kan I nemlig nyde sand mellem tæerne, is fra kiosken og afslapning med hele familien.

Hos Feriepartner Henne Strand kan I finde det perfekte sommerhus i områderne Henne Strand, Henneby og Houstrup. Alle tre områder er noget for sig, og de bliver kaldt for Vestkystens tre perler.

I områderne kan I både finde et standardhus, eller et sommerhus med pool, ude-spa eller infrarød sauna. Feriepartner Henne Strand forsøger altid at tilbyde jer den bedst mulige service for at leve op til jeres forventninger om en god oplevelse og ferie.