©  Foto:

Blåbjerggaard

I smukke naturskønne omgivelser tæt på Henneby, og ikke så langt fra Henne Strand og Vesterhavet – ligger en unik gammel trelænget gård, som går under navnet Blåbjerggaard. På gården er der plads til 34 overnattende gæster.

På Blåbjerggaard mødes charmen fra gården med moderne bekvemmeligheder. Den omfattende renovering har forvandlet stedet til en skøn perle, hvor stilfuld indretning og luksuriøse faciliteter er i fokus. Nyd øjeblikke af afslapning på den rummelige terrasse, der prydes af en udendørs spa omgivet af den store naturgrund. Her finder du også en petanque-bane, der tilføjer sjov og underholdning til dine ophold. Det moderne køkken, spise- og opholdsfaciliteter gør Blåbjerggaard til den ideelle kulisse for ferieophold eller fejring af familiens store begivenheder.

Blåbjerggaard har ikke kun bevaret sin autentiske charme, men har også tilføjet fem moderne lejligheder i tilknytning til gården. Lejlighederne kan bookes enkeltvis med fri ankomst og afrejsedag. Gården er udstyret med en imponerende gildesal, der har topmoderne IT-udstyr, perfekt til enhver form for møde eller kursusophold.

På Blåbjerggaard er ingen detaljer blevet overset, hvilket skaber en uforglemmelig atmosfære for enhver lejlighed, ferie eller firmaophold.