overnatning hotel Fjordgården

Hotel & Kroferie

Foto: Hotel Fjordgården

Når du indlogerer dig på en kro eller et hotel et sted i destinationen, kan du blot læne dig tilbage og nyde opholdet. Resten er der taget hånd om. Vores hoteller og kroer står klar til at tage imod dig med åbne arme. 

Handler din næste ferie også om, at alt det praktiske gerne må være nemt og ligetil og samtidig af høj kvalitet, så er et af områdets hoteller eller kroer måske lige det, du søger. Her er sørget for gode senge i hyggelige omgivelser, lækker mad på menukortet og god betjening. Vores kroer og hoteller er kendt for deres charme, historie og autentiske atmosfære. Her kan du slappe af, nyde roen og lade stress og bekymringer forsvinde. Vores hoteller og kroer er indrettet med omtanke og omsorg for detaljerne, så du kan nyde en god nats søvn og vågne op frisk og veludhvilet.

Fokus på gastronomi  

Efter en lang dag med eventyr, der måske har budt på lange gåture på stranden, cykelture i det smukke landskab, et besøg hos en af de mange lokale seværdigheder, er det tid til at få noget godt i maven, inden hovedet rammer puden. Fælles for mange af stederne er at kokkene tryller med lokale råvarer, der giver uforglemmelige smagsoplevelser. Hvis du er til gourmet i verdensklasse, så er Henne Kirkeby Kro helt sikkert et besøg værd. Længere inde i landet er der Restaurant Stuen th, hvor alt mad laves fra bunden, og der er fokus på at bruge årstidsbestemte råvarer.  

Ren velvære

Lange gåture på stranden med vestenvinden, der kysser ens kind er ren velvære i sig selv. Men du kan også indlogere dig på Fjordgaarden, hvor du får ro til det fortravlede liv. De byder dig varmt velkommen i deres prisvindende kurbad, hvor du ikke skal gøre andet end at nyde roen og nærværet, der venter dig. 

Naturen der omgiver Badehotellet Klitgaarden og Henne Mølle Å badehotel vil inspirere dig til at tage dybe indåndinger og fylde dig med energi, mens du lader hverdagens stress og jag blive skyllet væk af havets bølger.

Mulighederne er utallige. Hvis du alligevel ikke finder lige det, du søger, så kontakt dit favoritsted og hør dem, om de kan opfylde dine ønsker.

Kroferie ved vesterhavet

Drømmer du om en uforglemmelig ferieoplevelse ved den smukke vestkyst? Så er et kroophold ved Vestkysten det perfekte valg. Her venter dig en verden af fantastiske naturoplevelser, hyggelige omgivelser og ægte smagsoplevelser. Maden på vores kroer er en ægte kulinarisk oplevelse. Vores kokke bruger ofte lokale råvarer for at skabe lækre retter, der fortryller dine smagsløg. Nyd en romantisk middag for to, eller inviter hele familien med til en uforglemmelig aften med delikate smagsoplevelser. Lad os være vært for din drømmeferie og skabe minder, der varer livet ud. 

Badehoteller ved Vesterhavet

På den majestætiske vestkyst, hvor det brusende hav møder det bløde, gyldne sand, finder du vores smukt beliggende badehoteller. En oase af luksus og afslapning, hvor tiden går i stå, og hver bølge der rammer stranden, synes at hviske: "Velkommen til paradis."
Vores badehoteller er indhyllet i den skønhed, som kun vestkysten kan levere. Glæd dig til at vågne op til lyden af havets bølger, der skaber den mest beroligende symfoni.

Vores badehoteller ved vestkysten er mere end blot en overnatning. Det er et sted, hvor drømme opstår, og minder skabes. Her kan du fordybe dig i den storslåede natur, forny din sjæl og vende hjem med hjertet fuld af varme og skønhed. Velkommen til vores lille stykke af paradis ved vestkysten.

Hotelovernatning ved vesterhavet

Handler din næste ferie også om, at alt det praktiske gerne må være nemt og ligetil og samtidig af høj kvalitet, så er et af områdets hoteller det rette valg for dig. Ved et hotelophold er det eneste, du skal have med dit tøj og tandbørsten - resten er der sørget for. Flere af stederne har desuden mulighed for at få en god spiseoplevelse på restauranten, der hører til hotellet.