Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

Fjordgaarden

I Vestjylland er naturen, havet, vestenvinden og de store vidder, et trækplaster. Men måske kan Vestjylland også trække dig inden døre for nogle timer?

Hotel Fjordgaarden ligger midt i den Vestjyske natur og danner de perfekte rammer om et afslappet ophold i det vestjyske.

På Fjordgaarden gør de i hvert fald et flot forsøg, når de byder dig velkommen i deres helt nye kurbad, hvor du ikke skal gøre andet end at nyde roen og nærværet der venter dig.

Fjordgaarden er et klassisk 4-stjernet hotel med nyt kurbad og wellnessområde, der ligger få minutter fra Ringkøbing Fjord og en lille køretur fra Vesterhavet. 5 minutters gang fra hotellet, byder en af Danmarks ældste og hyggeligste købsstadsbyer velkommen, nemlig Ringkøbing.

Der er således masser af fritidsaktiviteter og naturoplevelser lige uden for døren. Du kan windsurfe på fjorden og sejle i kajak ad åen helt ind i hotellets baghave, og cykelstien går lige fra hotellet langs fjorden til en af Vestjyllands bedste badestrande ved Søndervig. Besøg også områdets mange levende museer og de store bunkere fra 2. verdenskrig i klitterne ved kysten.

Social Media: