Grøn oplevelse
©  Foto:

Fjordgaarden

Trods Vestenvindens susen og bølgernes brusen er der stille og lunt på Fjordgaarden. Et sted fyldt med RO, der med fordel kan besøges, når hverdagen for længe har været larmende.

Fjordgaarden ligger midt i den vilde vestjyske natur og danner de perfekte rammer om et afslappet hotelophold i det vestjyske.

På Fjordgaarden gør de i hvert fald et flot forsøg, når de byder dig velkommen i deres prisvindende kurbad, hvor du ikke skal gøre andet end at nyde roen og nærværet, der venter dig. De byder dig til bords i restauranten, hvor de har Det Økologiske Spisemærke i bronze og serverer lokale råvarer.

Fjordgaarden er et 4-stjernet hotel med kurbad, kosmetolog og wellnessområde og restaurant, der ligger få minutter fra Ringkøbing Fjord og en lille køretur fra Vesterhavet. Fjordgaarden ligger midt i den betagende vestjyske natur, hvor du kan udforske og nyde alt, hvad området har at byde på.

Der er masser af fritidsaktiviteter og naturoplevelser lige uden for døren. Du kan windsurfe på fjorden og sejle i kajak ad åen helt ind i hotellets baghave, eller låne en cykel på hotellet og cykle langs fjorden til en af Vestjyllands bedste badestrande ved Søndervig.

Fjordgaarden tilbyder ro i dedikerede udgaver og flere afskygninger.