Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Nørre Vosborg

Hotel Nørre Vosborg på den imponerende vestjyske herregård tilbyder moderne og stilfulde værelser i historiske rammer. Hotellet ligger tæt på Vesterhavet of fjord og inviterer til både kulturhistoriske oplevelser og aktiviteter i Naturpark Nissum Fjord.

Den imponerende vestjyske herregård Nørre Vosborg er omgivet af et smukt, varieret landskab og tilbyder moderne stilfuld indkvartering samt en historisk atmosfære.

Alle værelser på Hotel Nørre Vosborg er individuelt indrettede. Gæsterne har gratis adgang til kaffe og te. Vores flotte morgenbord er inkluderet i værelsesprisen, og der er trådløs internetadgang og parkering. Hotel Nørre Vosborg tilbyder dig al den komfort og service, som et moderne hotel har. Plus den helt særlige atmosfære, som kommer af flere hundrede års historie.

Hotellet har enkelte værelser, hvor det er tilladt at have hund med.

Er du her for madens skyld, kan du lade dig forkæle i en af vores 2 restauranter. Se mere her https://nrvosborg.dk/restaurant/.

Området omkring Hotel Nørre Vosborg byder på aktiviteter som vandreture, fiskeri og golf. Den nærliggende Naturpark Nissum Fjord og nogle af de omkringliggende områder er et beskyttet vildtreservatet med mange unikke planter og dyr. Vemb centrum er kun 2 km væk.

 

Lever op til stramme miljøkrav

Hotel & Restaurant Nørre Vosborg er godkendt til turismens internationale miljømærke Green Key.

For at blive tildelt miljømærket Green Key kræver det, at virksomhederne lever op til en række strenge miljøkrav, der er blevet løbende opdateret, siden mærkeordningen blev lanceret herhjemme i 1992.

Kravene inkluderer blandt andet gennemgribende energibesparelser, affaldssortering og særlige miljøkrav til underleverandører samt udarbejdelse af en miljøpolitik og en løbende indsats for at forbedre hele miljøarbejdet.