Cykeltur ved Filsø

Cykelruter

Foto: Thomas Høyrup Christensen

Hop på cyklen og få nye oplevelser i det vestjyske landskabs særlige og unikke natur.

I destinationen er der mange cykelruter I kan prøve kræfter med. Nedenfor er cykelruterne sorteret, sådan at I nemt kan danne et overblik over de ruter som er tættest på jer. Cykelruterne tager jer gennem fantastiske omgivelser med spændende natur og fugleliv, skovsøer, fjord, og helt ud til Vesterhavet.

Panoramaruter

I kan også tage ud på de naturskønne panoramaruter – 4 af de i alt 16 panoramaruter ligger nemlig i området. Disse ruter tager jer med til steder med vid udsigt, men også til små hemmelige steder med plads til ro og fordybelse. Og så vil der være mange spændende seværdigheder undervejs. Panoramaruterne er fysisk markerede med blå skilte, med deres nummer på.

Nationale cykelruter

Er du til den helt store cykeltur, ligger hele Vestkystruten også klar. Vestkystruten er en natursti, som går hele vejen fra den dansk/tyske grænse til Skagen. Ja, faktisk er den en del af den 6000 kilometer lang rute 'The North Sea Cycle Route', som følger kysten i Danmark, Tyskland, Holland, England, Skotland, Norge, Sverige - og tilbage til Danmark, forbundet med færger mellem Holland/England, Skotland/Norge, Sverige/Danmark.