Grøn oplevelse
©  Foto:

KonceptHotel

Koncepthotel ligger i naturskønne omgivelser med få minutters kørsel til de første attraktioner, skove og strande. Vi tilbyder gruppeophold med mulighed for eget lokale, lejligheder til den store familie og comfort værelser til parret eller den forretningsrejsende med stor morgenmadsbuffet i Cafe Filsø.

Hos KonceptHotel har vi værelser til enhver smag og ethvert formål. Vi har familielejligheder til den store familie og comfort værelser til parret, den forretningsrejsende eller turisten, som blot har brug for en enkelt nat.

KonceptHotel ligger i naturskønne omgivelser og helt centralt i forhold til turistattraktioner, klatrepark, zoologiske have og meget mere.

Vores hus rummer flere områder med plads til at mødes. Vi har et fælles køkken med mulighed for at tilberede egen medbragte mad. Vi har et aktivitetsrum med billiard, bordfodbold og bordtennis samt sidde område med TV. Derudover har vi også et fitnessrum. Alt dette har du som gæst fri adgang til under dit ophold hos os. 

I baghaven har vi stor naturlegeplads med bålhytte og borde og bække, som danner ramme for de bedste sommerdage og aftener.

Er du en skole, familiegruppe eller pensionistforening, så er du mere en velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud på jeres ophold.

Vi bestræber os på at møde vores gæster i øjenhøjde og går langt for at skræddersy opholdet, så det matcher lige netop jeres ønsker og behov.

Se mere på vores hjemmeside eller kontakt os direkte – naturen venter på dig!