©  Foto:

Badehotellet Klitgaarden

Sommermånederne ved Henne Strand er helt unikke. Byens pulserende liv med glade sommerturister gør Henne Strand til noget helt specielt. Midt i denne vestjyske idyl ligger Badehotel Klitgaarden fra 1935, hvor man med respekt for historien nænsomt har renoveret stedet, således at nyt og gammelt går hånd i hånd.

Klitgaarden ligger stolt i de smukke klitter tæt på både strand og by med lækre specialbutikker, som inviterer til shopping for alle samt mulighed for indkøb af dagligvarer og friskbagt brød hos bageren.

Trænger I til at slappe helt af med en god bog eller en drink, er det oplagt at trække ind i den originale whiskystue og tænde op i brændeovnen. Det kan også være, at den udendørs jacuzzi frister. Her kan man se på stjernehimlen, imens man nyder varmen og massagen fra spaen. Natten kan nydes i originale og unikke værelser, som minder om de oprindelige værelser fra opførelsen af Badehotellet Klitgaarden i 1930'erne.

I hovedbygningen på Klitgaarden kan der overnatte op til 30 gæster. Sovepladserne er fordelt på 17 værelser bestående af 13 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser. I tilknytning til Klitgaarden er der 5 annekslejligheder til 2-3 gæster samt et sommerhus til 7 gæster, så der i alt er plads til 50 overnattende gæster i 25 værelser. Annekserne og sommerhuset kan enten lejes sammen med Klitgaarden, eller de kan lejes selvstændigt og danne rammen om et romantisk ophold for to eller en miniferie for den mindre familie.

Hele Badehotellet Klitgaarden er eksklusivt til rådighed for jer, hvad end det gælder ferieopholdet, festen, eller firmaarrangementet.