Gå til indhold
Julegave

Giv en julegave man aldrig glemmer

Foto: Freestocks

Overraskende mange, faktisk 6 ud af 10 danskere, har glemt, hvad de fik i julegave sidste år. Derfor slår vi et slag for de gaver, man aldrig glemmer - nemlig oplevelser. 

fjordgaarden - wellness
Jesper Rais

En gave der går rent hjem

Glæd din partner, kæreste, mor, søster eller bedste veninde med en dag fyldt med forkælelse, afslapning og wellness. Sammen kan I nyde de varme og kolde bassiner, hoppe i den udendørs pool, få kroppen varmet godt igennem i sauna og måske forkæle jer selv med en afslappende massage eller en lækker ansigtsbehandling.

Drejebænk - keramik
VisitVesterhavet

En gave der holder længe

Har du en kreativ sjæl i din familie eller din omgangskreds, så hop med på trenden og læg et gavekort til et keramik-kursus under juletræet. Hos Nr. Bork keramik finder du et varieret udvalg af kurser inden for drejeteknik, modellering og Raku – og der er noget for enhver, uanset om man er nybegynder eller øvet.

Rappelling fra Lyngvig Fyr
Levende Historie

En gave der er lidt vild

Tør du rappelle ned fra Lyngvig Fyr? Udfordre et familiemedlem eller en god ven eller veninde med årets vildeste julegave. Rappellingen foregår under kyndig vejledning af professionelle instruktører, så I vil være i trygge hænder og kan blot læne jer tilbage og nyde den smukke udsigt på vejen ned.

Surf - Vesterhavet
Rikke Kjær Poulsen

En gave der holder vand

Kender du en ægte vandhund, der altid er frisk på nye udfordringer, så læg et gavekort til et vandsport-kursus under træet i år. Hos WestWind tilbyder de undervisning inden for et bredt udvalg af aktiviteter på vand – her er noget for enhver smag, uanset om der ønskes fart og spænding eller mere rolige aktiviteter som eksempelvis SUP og kajak.

Stauning Whisky - tønder
Stauning Whisky

En gave der luner

Glæd din partner, kæreste, far, bror eller bedste ven med et besøg hos Stauning Whisky. Her kan I lune jer på smagsprøver at de eftertragtede gyldne dråber, mens I får indblik i, hvordan man laver whisky helt fra bunden – og får den fantastiske historie om, hvordan ni venner fandt på, at de ville lave whisky i Vestjylland.

Drone foto af Tirpitz
VisitVesterhavet

En gave med dybde

Inviterer et familiemedlem eller en god ven eller veninde med på opdagelse under sandet på det imponerende og arkitektonisk flotte Tirpitz museum. Her kan I blandt andet opleve den medrivende historie om Vestkysten og Anden Verdenskrig og besøge den oprindelige Tirpitz fæstning, som museet er forbundet med.

Fra fjord til bord - JyllandsAkvariet
JyllandsAkvariet

En gave der går helt i fisk

Har du en lystfisker i familien eller vennekredsen, så glæd ham/hende med et gavekort til en anderledes fiskeoplevelse, hvor I udstyret med blandt andet rejestryg, vandkikkert og kese går på jagt i naturens spisekammer i Ringkøbing Fjord sammen med en guide fra JyllandsAkvariet. Når fangsten er hevet i land, tilberedes og nydes en lækker seafood frokost.

Escape House History - hytten
Flying October

En gave som er helt godnat

Kan du lide spænding, og er du god til at løse gåder? Overrask en eller flere familiemedlemmer, venner eller veninder med en anderledes overnatning hos Escape History House. Her vil I blive indlogeret i Frimurernes hemmelige hytte og få 20 timer til at redde Frimurerne fra Illuminati, som har infiltreret Frimurerlogen.

Social Media: