©  Foto:

Merete Vigen - Kultur og naturformidling

Oplev formidling med indsigt og udsigt hos Merete Vigen kultur – og naturformidling. Merete Vigen tilbyder events og guidede vandreture i den smukke vestjyske natur, hvor I blandt andet kan opleve naturskønne Filsø eller det brusende Vesterhav.

Ude i landskabet vil I blive godt underholdt, og få frisk luft og motion, imens I bliver klogere omkring naturen og kulturen.

Book din egen tur

Hos Merete Vigen kultur – og naturformidling tilbydes der kompetent formidling i den Sydvestjyske natur. Der arrangeres guidede vandreture og events for mange flere målgrupper, firmature, foreningsudflugter, runde fødselsdage, familietræf og meget mere.

Eller køb billet

Derudover er der en lang række events du kan købe billet til som gæst i området: 3-timers vandreture, heldagsvandreture og naturoplevelser kombineret med lækre spiseoplevelser på områdets bedste spisesteder. Se mere her.

Hvad kan du opleve

På en guidet vandretur med Merete Vigen har I mulighed for at gå på opdagelse i det danske landskab, og i den kultur – og naturhistorie der er omkring jer. Der er skjulte fortællinger alle steder hvor vi færdes ude i landskabet, og de venter bare på at blive opdaget. Oplev kronvildt, havørne, eller kom med ud at finde hugorme og oplev de flotteste udsigter i det vestjyske.

Hvor kan du opleve

Merete Vigen laver guide ture I Naturpark Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet, fra Nymindegab og Ringkøbing Fjord i nord til Skallingen i syd, er der mulighed for at komme ud at opleve den storslåede natur.

Merete Vigen

Merete Vigen har lavet formidling i området i mere end 15 år, og er kendt for sin levende formidling og store kendskab til natur, landskab og kulturhistorie i området.