Gå til indhold
©  Foto:

Merete Vigen - Kultur og naturformidling

Oplev formidling med indsigt og udsigt hos Merete Vigen kultur – og naturformidling. Hos Merete Vigen kultur – og naturformidling tilbydes der events eller guidede ture i den smukke Sydvestjyske natur, hvor I blandt andet kan opleve naturskønne Filsø eller det brusende Vesterhav. I landskabet vil I blive underholdt, og få frisk luft samt ro imens I bliver klogere omkring naturen og kulturen. 

Hos Merete Vigen kultur – og naturformidling tilbydes der freelance formidling i den Sydvestjyske natur. Der arrangeres både guidede ture og events for mange målgrupper. Dette er både firmaturer, foreningsudflugter, runde fødselsdage, familietræf og meget mere.

Ved en guidede tur af Merete Vigen har I mulighed for at gå på opdagelse i det danske landskab, og i den kultur – og naturhistorie der er omkring jer. Der er nemlig skjulte fortællinger alle steder vi færdes ude i landskabet, og det venter derfor bare på at blive opdaget.

I vil derfor have mulighed for at få helt særligt naturoplevelser i det vestjyske, krydret med spændende historier om livet og landskabet ved kysten.

På en guidede tur vil I blive underholdt, opleve ro og få frisk luft samtidig med at I får motion og måske endda bliver klogere.

Hos Merete Vigen kultur – og naturformidling tilbydes der en lang række guidede ture og events hen over året. Derudover tilbydes der også firmature og personaleudflugter, hvor i vil opleve en kombination af unikke naturoplevelser og hyggeligt samvær.

Derudover tilbydes der også foredrag om Filsø, naturisme og iværksætteri.

 

Find mere information på Merete Vigen kultur – og naturformidlings hjemmeside.

Social Media: