©  Foto:

Westwind Surf Nord

Ringkøbing Fjord er et af Nordeuropas bedste områder for vandsport, og giver derfor dig de bedste muligheder for at suse hen over vandet på et surfbræt. Hos Westwind Surf Nord kan du prøve kræfter med fjordens bølger ved at benytte et af Westwinds kurser i windsurfing, kitesurfing, bølgesufring og SUP, uanset alder og niveau.

Westwind Surf Nord er beliggende på den danske vestkyst tæt på feriebyen Hvide Sande. Her er der rig mulighed for aktiviteter på vand, da byen på den ene side har Vesterhavet og på den anden side Ringkøbing Fjord.

Selve Ringkøbing Fjord er ideelt for begyndere, da der er lavt og fladt vand. Derfor er Westwind Surf Nord helt perfekt placeret i forhold til kitesurfing, windsurfing og surfing.

Westwind tilbyder vandsportsaktiviteter og lækre faciliteter for hele familien. Dette er både udlejning og kurser i windsurfing, kitesurfing, bølgesufring og SUP. Stedet har gode tilbud til den enkelte person uanset alder og niveau.

Westwind Surf Nord er Danmarks bedste surfskole, og har de bedste og mest veluddannet, samt mest erfarne instruktører. Det betyder at hele familien komme på surfskole, om end det er kitesurfing, windsurfing, sufring eller SUP er I i sikre hænder hos Westwind Surf Nord.

Hos Westwind Surf Nord er der også gode faciliteter til at give jer den bedste oplevelse. Dette er blandt andet store græsarealer, gratis udendørs bruser, omklædning og baderum med 7 varmtvandsbrusere og toilet. Derudover er der også rigbokse til opbevaring af udstyr, så du kan komme hurtigere på vandet.

Tilhørende Westwind er der også en stor terrasse med borde og bænke, hvor man kan nyde sin medbragte mad eller en kop kaffe fra egen café.