Bork Vikingehavn

Bork Vikingehavn, Bork Havn

Ringkøbing-Skjern Museum følger myndighedernes retningslinjer og tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler for at forhindre smittespredning.

Når du træder ind gennem porten til Bork Vikingehavn, træder du 1000 år tilbage i tiden. Du kan gå rundt i de rekonstruerede langhuse og se, hvordan vikingerne boede og arbejdede med forskellige håndværk. Tænd et lys i den flotte stavkirke eller læg et offer i offerlunden og se det håndlavede”Bork Tapet”.  

Besøger du Bork Vikingehavn, når der er ekstra levendegørelse og levende historie, får du en oplevelse for alle sanserne, og børnene kan prøve forskellige aktiviteter. Besøger du Bork Vikingehavn i de rolige perioder, får du ro til at fordybe dig i det smukke håndværk og studere detaljerne i vikingehusene.

På Bork Vikingehavn kan børnene opleve vikingetiden på egen krop. Lad børnene sejle med små vikingeskibe i voldgraven, klæde sig ud i vikingetøj, spille vikingernes spil og prøve kræfter på vikingelegepladsen.

Det sker på Bork Vikingehavn: der er flere events i løbet foråret og gennem hele sommeren og i oktober har vikingehavnen ekstra vikinger på pladsen, der sørger for den levende historie.

Hele sæsonen tilbyder Bork Vikingehavn dagligt fortællinger på hhv. dansk, tysk og engelsk. Husk at hos os er tilladt at have sin hund med, dog skal den være i snor.

På Bork Vikingehavn finder du en stor flot museumsbutik med mange vikinge inspirerede varer. 

Levende Historie

Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor I kan opleve historien der hvor den foregik. Museet består af en række autentiske bygninger, der alle fortæller en spændende historie om det liv mennesker gennem tiden har levet der, og hvordan landskabet har præget det!

På Ringkøbing-Skjern Museum er historien ikke bare i montre. Her kan du opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger. Med et ugekort eller årskort er der rabat ved at besøge flere besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksen. Ugekortet kan købes på museets besøgssteder.

Vil du vide mere om Bork Vikingehavn, åbningstider, priser og arrangementer besøg www.levendehistorie.dk/borkvikingehavn eller følg med på www.facebook.com/Borkvikingehavn