©  Foto:

Wine & Delights Blåvand

Wine & Delights er en restaurant og tapasbar med stor passion for vin. Restauranten byder på et spændende spisekort, som udskiftes efter sæson 3-4 gange om året – og afholder løbende events. Her er hygge i særklasse lige i hjertet af Blåvand.

Wine & Delights er et hyggeligt spisested og bar med god service og uformel stemning. Restauranten byder på et spændende og alsidigt menukort, som løbende tilrettes sæsonen. Her finder du selvfølgelig stedets signatur-ret, et stort og lækkert tapasbræt med mulighed for at skræddersy din egen menu med masser af lækre side-orders. Restauranten byder desuden på både fiskeretter, skaldyr, salat, spareribs, sandwiches og nachos. Dette er også et oplagt sted at hygge med små, lette snacks til et godt glas vin eller en iskold fadøl – eller et stykke kage til kaffen. Flere af restaurantens retter kan også købes som take away.

Ejerens passion for vin skinner igennem på vinkortet, som sandsynligvis er et af de bedste langs den jyske vestkyst. Mange af vinene er egen import fra Spanien, Italien og Frankrig, og det er muligt at købe dem med hjem til skarpe take away-priser. Derudover har stedet 11 forskellige fadøl på hanerne samt et stort udvalg af varme og kolde drikke. 

Wine & Delights er et sted, der er i konstant bevægelse. Gennem hele året afholdes løbende særlige events, og menukortet skiftes ud 3-4 gange om året. Events og menukort kan til enhver tid ses på hjemmesiden

Du kan booke bord på +45 5355 2848 eller www.wineanddelights.dk.