Visitvesterhavet
overnatning hotel Fjordgården

Hotelferie ved Vesterhavet

Når du indlogerer dig på en kro eller et hotel i Destination Vesthavet-området, behøver du kun at tænke på, hvad du gerne vil opleve i løbet af dagen. Alt det andet er der sørget for. 

Handler din næste ferie også om, at alt det praktiske gerne må være nemt og ligetil og samtidig af høj kvalitet, så er et af Hvide Sande-områdets hoteller eller kroer måske lige det, du søger.  Her er sørget for gode senge i hyggelige omgivelser, lækker mad på menukortet og god betjening.

Romantiske ophold

En del af hotellerne tilbyder temaferie - eller "pakker", som er tilpasset særlige ønsker og behov. Det kan være et romantisk ophold for to, en familieudflugt i forbindelse med en rund fødselsdag, et wellness-ophold, en forretningsrejse - eller det kan være i forbindelse med for eksempel en lystfiskerferie. Mulighederne er rigtig mange. Hvis du alligevel ikke finder lige det, du søger, så kontakt dit favoritsted og hør dem, om de kan opfylde dine ønsker.

Det praktiske inden ferien

Ved et hotelophold er det eneste, du skal have med dit tøj og tandbørsten. De fleste af hotellerne og kroerne har egne restauranter, der tilbyder lækre menuer med noget for enhver smag. Det bliver næsten ikke nemmere: find restauranten, når du er sulten, og din seng når du er træt.

Når du booker et værelse og får en bekræftelse, vil den angive ankomst- og afrejsetid. Du skal blot selv huske at tjekke, at det er de rigtige datoer. Som nævnt ligger hotellerne i området både i byerne og ude i vores dejlige natur, så der kan være en fantastisk udsigt fra nogle af værelserne – spørg ved booking.

På hotellerne er sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen. 

Find hotellet eller kroen til din næste ferie

Liste
Kort