Blåvand

Blåvand

Foto: Destination Vesterhavet

Danmarks vestligste punkt, et fyrtårn, en strand, et rev med rav - en tilstand - og et af Danmarks mest eftertragtede feriemål med drømme om muligheder for de fleste.  

Fra hotte menukort til hotdogs. Solopgange på Hvidbjerg Strand og solnedgange over Horns Rev. Feriepuls og frihed. Ro og rastløshed. Musik på torvet, shopping og bølgernes brud i vandkanten. Overnatning for alle. Familier, kærester og hundeliv. Lykkelige ferieminder. 

Overnatning

Ferie ved Vesterhavet betyder først og fremmest pragtfulde naturoplevelser tæt ved vandet. En uge eller to er hurtigt gået, og det er derfor en god ide at tænke over, hvordan man gerne vil bo, og dermed få mest muligt ud af ferien.

Aktiviteter i og omkring Blåvand

Der venter masser af sjove aktiviteter for de besøgende i Blåvand.

Spisesteder i og omkring Blåvand

Få inspiration til hvor du kan spise, under dit besøg i Blåvand.

Lokale specialiteter

I Destination Vesterhavet har du mulighed for at besøge de mange special- og gårdbutikker. Her finder du blandt andet en bred vifte af specialiteter lavet på lokale råvarer. Velkommen til Vestjyllands spisekammer - Læs mere her  www.smagenafvest.dk .

Shopping i Blåvand

Der er masser af spændende specialbutikker i Blåvand.

Blåvandshuk Fyr

Blåvandshuk Fyr, Blåvand Blåvandshuk Fyr er nok den mest iøjnefaldende bygning i Blåvand med dets 39 m høje fyrtårn, der med en egen barsk charme markerer Danmarks vestligste punkt, Blåvands Huk. Fra toppen er der en formidabel udsigt over Horns Rev og verdens største havmøllepark. ...

Kunst & kunsthåndværk

Besøg de arbejdende værksteder og butikker.

Skallingen and Langli

Skallingen og Langli - en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Klitterne langs Vesterhavet

De lokale kalder ofte klitterne for 'æ hawbjerge' (havbjergene).

Kirker i Destination Vesterhavet

Besøg en af de mange smukke kirker.