©  Foto:

SPAR Blåvand

Dagligvarer, frisk morgenbrød fra Junge´s bakery, frugt, grønt, kød, stort udvalg af vin og special-øl, Danske Spil. Dette er blandt andet det du vil finde i SPAR Blåvands store udvalg af gode indkøbsmuligheder. SPAR Blåvand er din lokale købmand, og du finder altid forskellige dagligvarer til gode priser.

SPAR i Blåvand er en centralt placeret købsmandsbutik med en bred vifte af gode indkøbsmuligheder, hver gang du handler.

Hos SPAR i Blåvand finder du mange forskellige dagligvarer fra gode mærker til gode priser. I SPAR finder du blandt andet Gul Pris, som betyder altid lav pris på mere end 350 populære varer. Det gælder både kendte, og SPAR'S egne mærker.

I SPAR i Blåvand finder du på vintorvet også en bred og særlig vifte af vine, som dækker en hver smag. SPAR tilbyder nemlig mere end 230 forskellige vine fra hele verden. Det betyder du altid kan finde en vin til forskellige lejligheder, som for eksempel hverdag, weekend og selvforkælelse.

SPAR i Blåvand er en del supermarkedskæden SPAR, som har mere end 130 butikker i hele Danmark. Butikkerne er drevet af lokale købmænd, der brænder for at styrke lokalområdet, som butikken ligger i.

Det samme er derfor gældende for SPAR i Blåvand. Her vil du finde din lokale købmand, som brænder for Blåvand og området omkring. Personalet i butikken vil derfor altid være smilende, og står klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.