Mød vores partnere

Hvorfor blive en del af Destination Vesterhavet, som medlem eller partner? Dette siger vores samarbejdspartnere om os. 

René Bernhard - Local Food

Rene

Foto:VisitVesterhavet

...vi har oplevet at blive kontaktet af små nystartede, som ser en mulighed for vi kan hjælpe med at sælge deres produkt. Så for os er der en rød tråd i den hjælp vi får fra Destination Vesterhavet og den vi kan give andre.

”Vores formål med at være med i Destination Vesterhavet,  er at vi som lille butik bliver fremhævet med lokale fødevarer på en måde vi ikke selv har mulighed for. Det gælder både i markedsføringen overfor turisterne og de lokale. Samtidig med vi bliver mere synlige blandt andre medlemmer og små nye fødevarer producenter. Når de hører om vores butik med udelukkende lokalt produceret fødevarer. Har vi oplevet at blive kontaktet af små nystartede, som ser en mulighed for vi kan hjælpe med at sælge deres produkt. Så for os er der en rød tråd i den hjælp vi får fra Destination Vesterhavet og den vi kan give andre.”  

- Rene Bernhard, Local Food. 

Læs mere om Local Food her.

Kristoffer Sørensen - Tomos Tours

Knaller

Foto:Tomos Tours

"Vi valgte at blive medlem af Destination Vesterhavet , for at få en øget synlighed overfor turisterne især. Da vi er en nystartet virksomhed, har vi en del etableringsomkostninger til at starte med. Derfor havde vi også lidt fokus på økonomien i det, da det trodsalt er en faktor. Men vi oplevede en stor imødekommenhed overfor iværksættere (nystartede) og nye initiativer, som gjorde det attraktivt for os at komme med allerede fra start. Derudover oplevede vi en reel interesse fra vores kontaktperson, hvilket har været med til at skabe en god relation.”

- Kristoffer Sørensen, Tomos Tours 

Læs mere om Tomos Tours her.

Hør også hvorfor JyllandsAkvariet og Sæberiget er partnere