Gå til indhold
Luftfoto af Hvide Sande Syd strand

Udviklingsprojekter

Foto: Anders J

Vi vil være Nordeuropæernes foretrukne kystferiedestination i 2025, men udviklingen skal foregå på de tre bæredygtige bundlinjer: Den økonomiske, den sociale samt den klima og miljømæssige.

Finansielle- og strategiske partnere:

partnerlogoer

Destination Vesterhavet er Danmarks største kystferiedestination og udgør en betydelig andel af den samlede nationale turismeomsætning. Turismen i destinationen er af afgørende betydning for lokalsamfundene og udgør 16,6% af den samlede arbejdsstyrke i destinationen. Vi vil tiltrække de rigtige gæster på det rigtige tidspunkt, skabe helårsturisme samt regenerative og bæredygtige oplevelser og overnatningsprodukter i hele destinationen, der har fokus på øget døgnforbrug og kvalitet frem for kvantitet.

Derfor arbejder vi i Destination Vesterhavet med en række projekter, der på hver sin måde har til formål at understøtte turismevirksomhederne i en bæredygtig retning samt at realisere visionen og strategien for Destination Vesterhavet. Destination Vesterhavet er en forening, der blandt andet har til formål at varetage turismeudviklingen og markedsføringen af Varde og Ringkøbing-Skjern kommuner og er finansielt støttet af kommunerne.  Samtidig samarbejder destinationen med relevante interesseorganisationer såsom Dansk Erhverv, Dansk Kyst- og Naturturisme, Erhvervshuse og -råd, andre destinationer m.fl.

Hovedparten af udviklingsprojekterne er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Her kan du læse meget mere om nuværende og tidligere projekter:

 

IGANGVÆRENDE PROJEKTER

AFSLUTTEDE PROJEKTER

Projekterne er eller har været delvist finansieret af følgende organisationer: Grøn Vækst, Region Midtjylland, Ringkøbing-Skjern Kommune, Varde Kommune, Den Europæiske Socialfond og Den Europæiske Regionalfond. 

Charlotte S. Østergaard

Projektleder

charlotte@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 24422994

Lisbeth Jensen

Projektleder

lisbeth@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 4010 8746

Social Media: