Lystfisker aktiviteter Skjern Å

Riverfisher: Erhvervsnetværksmøde

Foto: Presse

Riverfisher er et projekt, der målrettet arbejde på at styrke det unikke åfiskeri i Jylland og tiltrække flere lystfiskere til åerne.

Åen har potentiale til at skaffe flere medlemmer til lystfiskeforeningerne, større omsætning til de lokale erhvervsdrivende ved åen, flere overnattende gæster m.m.

Destination Vesterhavet, Ringkøbing-Skjern Kommune og Herning Kommune vil i forbindelse med fortsat udvikling af forholdene ved åen, gerne invitere alle interesserede erhvervsdrivende ved Skjern Å til et netværksmøde.

Formålet med aftenen er at arbejde med visionen og målet for erhvervsnetværket ved Skjern Å, samt hvordan vi på bedst mulig vis skaber synergi og samarbejde mellem åen, lystfiskeriet og de erhvervsdrivende ved Skjern Å.       

Tovholder:
Peter Saaby er sekretariatsleder for Nationalpark Vadehavet, tidligere bestyrelsesformand for Danmarks Sportsfiskerforbund og tidligere engageret i Havørred Fyn.

Vi håber at rigtig mange af jer har tid og lyst til at deltage denne aften. Vi sørger selvfølgelig for kaffe/the og lidt at spise.

Tid og sted:
Torsdag den 27. februar kl. 18.00 – 21.30
Ved Skjern Å. Nærmere information følger.

Lisbeth

Projektleder - Kultur & natur

lisbeth@visitvesterhavet.dk