Visitvesterhavet
bliv_partner_billede

Bliv partner i Destination Vesterhavet

Enestående hver for sig. Stærke sammen.

Formålet med partnerprogrammet er at samle og styrke markedsføringen af vores fælles destination. Ikke på bekostningaf din virksomheds individuelle interesser, men som opbakning til din virksomheds ambitioner og visioner.

Sammen får vi flere gæster, kunder og besøgende, end vi kan hver for sig. Partnerprogrammet er sat sammen, så både små og store aktører kan få opfyldt deres behov og ambitioner.

Som partner i destinationssamarbejdet kan vi tilbyde alt fra synlighed til sparring og studieture. Vi udvikler løbende vores tilbud og samarbejde, så vi hele tiden bakker bedst muligt op om både fællesskabet og den enkelte aktør.

Derfor vil vi også tilbyde vores medlemmer mulighed for at købe sig adgang til enkelte ydelser uafhængigt af partnerprogrammet i det omfang, det kan lade sig gøre. Frihed, fleksibilitet og fælles råstyrke til alle aktører i Destination Vesterhavet. 

 

Ved bestilling af Sømærke, Vesterhav samt Anker partnerskab tillægges prisen på DKK 800,- for basismedlemskab af Destination Vesterhavet. Alle priser er excl. moms. 

KONTAKT OS NU

Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer,
så i straks får adgang til alle fordelene og mulighederne.

Holger Lyst

Partnerskabs manager & webkoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Rasmus Sømod

Partnerskabschef

rasmus@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 51212992