Erhvervspartner Plus medlemskab Destination Vesterhavet

ERHVERVSPARTNER PLUS

Foto: VisitVesterhavet

Dette partnerskab er til dig, som er en ambitiøs og etableret aktør, som allerede er Vesterhavsmedlem af foreningen Destination Vesterhavet, men som ønsker at være en mere aktiv samarbejdspartner. 

Om du er en virksomhed, attraktion, forening eller organisation, vil du få gavn af at være PLUS. Som PLUS partner er dine produkter og services blandt de tilbud og mulig­heder, som spiller en rolle i Destination Vesterhavets markedsføring. ­Vi deler viden med dig om turismen i dit område året rundt. Få adgang til tendenser og analyser igennem vores nyhedsbrev.

PLUS PARTNER MEDLEMSKAB INKLUDERER 

Viden og netværk
Som PLUS partner bliver du inviteret til vores netværksarrangementer og deltager gratis. Her kan du få inspiration og mulighed for at udveksle erfaringer med andre aktører inden for udvalgte tematiske satsninger. Der er ofte flettet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring ind i netværksarrangementerne.

Udvidet synlighed på Visitvesterhavet.dk
Du får din egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af din virksomhed, med mulighed for flere forretningsområder. Du leverer selv et udkast og vi hjælper derefter med at udarbejde en profilside der beskriver, hvad du tilbyder gæsterne. Din partnerside bliver oversat så den fremstår på 3 sprog med op til otte profilbilleder, kontaktoplysninger samt link til hjemmeside og sociale medier. Din partnerside og tilbud vil løbende blive skrevet ind i tematiske tekster, artikler og guides, hvis din profil og tilbud matcher med budskabet eller fremgå af relevante lister ud fra tematisk eller geografisk relevans

I hånden på gæsten
Gæsterne får nemmere ved at finde frem til dig digitalt. Din virksomhed får sin egen profilside på vores digitale oplevelses- og wayfinding platform, som aktuelt er appen VESTKYSTEN. Her kan brugerne finde dig ud fra geografisk nærhed, fritekst i søgefeltet eller via kategorisøgninger.

Markedsføring af dine begivenheder og tilbud
Du kan indsende alle dine begivenheder til ”Det sker” kalenderen i tråd med vejledningerne, så optages og vises begivenhederne på vores digitale platforme som website, infoskærme og i appen. Du kan også oprette en begivenhed på Facebook og anmode om at gøre Destination Vesterhavet til medarrangør, så bliver godkendte begivenheder synlige i begivenhedsoversigten på vores Facebook.

Vi opfordrer alle vores partnere til at følge med i årshjulets tematiske fortællinger, og melde alle de begivenheder, produkter og tilbud ind, der matcher fortællingen i en given sæson.

Forud for hver ny sæson genskriver en tekstforfatter en rejseanbefaling som en artikel på websitet og inkluderer alt de oplevelser fra jer partnere, der passer bedst ind i fortællingen. Det betyder, at du som partner bør pitche ind med dine mest relevante tilbud og dermed øge sandsynligheden for, at blive udvalgt til at indgå i den redaktionelle artikel, der ofte anvendes crosschannel - blandt andet også i nyhedsbreve.

Opstartsbesøg fra marketing
På mødet drøftes hvordan vi bedst aktiverer din virksomhed og jeres produkter ind i destinationsmarkedsføring. Under mødet bliver der mulighed for, at tage et par billeder til jeres profilside og det fremtidige marketingssamarbejde.

Profilvideo på visitvesterhavet.dk
Mulighed for at vise videopræsentation af din virksomhed på din profilside.

Sparringssamtale
Løbende sparringssamtaler. 

Travel Trade (Turoperatører) eller MICE (erhvervssegment)
Hvis du har pakkerejseprodukter eller erhvervsprodukter på hylden, så kan vi videreformidle tilbud omkring relevante messer og netværksmøder til dig, ligesom vi kan tilbyde samarbejde om, at få synliggjort det, som du har at tilbyde i vores digitale inspirationskatalog.

INKLUSIV ALLE FORDELENE FRA VESTERHAVSMEDLEMSKABET

Pris for erhvervspartner PLUS i Destination Vesterhavet: 4.300 DKK om året eksl. moms (inkl. Vesterhavsmedlemskab) 

KONTAKT OS NU

Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer,
så I straks får adgang til alle fordelene og mulighederne.

Holger

Partnerskabs Manager

holger@visitvesterhavet.dk