Gå til indhold
Billede af plus partnerskaber

ERHVERVSPARTNER PLUS

Foto: Jakob Gjerluff

Dette partnerskab er til dig, som er en ambitiøs og etableret aktør, som allerede er basismedlem af foreningen Destination Vesterhavet, men som ønsker at være en mere aktiv samarbejdspartner. Om du er en virksomhed, attraktion, forening eller organisation, vil du få gavn af at være PLUS.

Som PLUS partner er dine produkter og services blandt de tilbud og muligheder, som spiller en tydelig rolle i Destination Vesterhavets markedsføring. Vi deler viden med dig om turismen i dit område året rundt. Igennem månedlige nyhedsbreve og løbende mails holder vi dig opdateret på tendenser og udviklingen med afsæt i rapporter baseret på vores talrige analyser.

Viden og netværk
Som PLUS partner bliver du inviteret til alle vores netværksarrangementer og deltager gratis. Her kan du få inspiration og mulighed for at udveksle erfaringer med andre aktører inden for udvalgte tematiske satsninger. Der er ofte flettet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring ind i netværksarrangementerne.

Visitvesterhavet.dk
Du får din egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af din virksomhed. Du leverer  selv et udkast og vi hjælper derefter med at udarbejde en profilside der beskriver, hvad du tilbyder gæsterne. Din partnerside bliver oversat så den fremstår på 3 sprog med billeder, logo, kontaktoplysninger samt link til hjemmeside. Din partnerside og tilbud vil løbende blive skrevet ind i tematiske tekster, artikler og guides, når din profil og tilbud matcher med budskabet eller fremgå af relevante lister ud fra tematisk eller geografisk relevans. 

I hånden på gæsten
Gæsterne får nemmere ved at finde frem til dig digitalt. Din virksomhed får sin egen profilside på vores digitale oplevelses- og wayfinding platform, som aktuelt er appen VESTKYSTEN. Her kan brugerne finde dig ud fra geografisk nærhed, fritekst i søgefeltet eller via kategorisøgninger.

Markedsføring af dine begivenheder og tilbud
Du kan indsende alle dine begivenheder til ”Det sker” kalenderen i tråd med vejledningerne, så optages og vises begivenhederne på vores digitale platforme som website, infoskærme og i appen. Du kan også oprette en begivenhed på Facebook og anmode om at gøre Destination Vesterhavet til medarrangør, så bliver godkendte begivenheder synlige i begivenhedsoversigten på vores Facebook.

Vi opfordrer alle vores partnere til at følge med i årshjulets tematiske fortællinger, og melde alle de begivenheder, produkter og tilbud ind, der matcher fortællingen i en given sæson.

Forud for hver ny sæson genskriver en tekstforfatter en rejseanbefaling som en artikel på websitet og inkluderer alt de oplevelser fra jer partnere, der passer bedst ind i fortællingen. Det betyder, at du som partner bør pitche ind med dine mest relevante tilbud og dermed øge sandsynligheden for, at blive udvalgt til at indgå i den redaktionelle artikel, der ofte anvendes crosschannel, bl.a. også i nyhedsbreve.

Travel Trade (Turoperatører) eller MICE (erhvervssegment)
Hvis du har pakkerejseprodukter eller erhvervsprodukter på hylden, så kan vi videreformidle tilbud omkring relevante messer og netværksmøder til dig, ligesom vi kan tilbyde samarbejde om, at få synliggjort det, som du har at tilbyde i vores digitale inspirationskatalog.

Kom på hylden
Du kan få din brochure i første række til gæsterne på vores turistkontorer. Du skal blot levere brochurerne centralt til os, så sørger vi for at bringe dem ud og sætte dem på hylderne hos turistkontorerne.

Pris for erhvervspartner PLUS i Destination Vesterhavet per år: 4.300 DKK inkl. basismedlemskab af foreningen.

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig og tage en uforpligtende snak. 

Holger Lyst

Partnerskabs Manager

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Social Media: