Gå til indhold
Billede af plus partnerskaber

ERHVERVSPARTNER PLUS

Foto: Jakob Gjerluff

Dette partnerskab er til dig, som er en ambitiøs og etableret aktør, som allerede er basismedlem af foreningen Destination Vesterhavet, men som ønsker at være en mere aktiv samarbejdspartner. Om du er en virksomhed, attraktion, forening eller organisation, vil du få gavn af at være PLUS.

Som PLUS partner er dine produkter og services blandt de tilbud og muligheder, som spiller en tydelig rolle i Destination Vesterhavets markedsføring. Vi deler viden med dig om turismen i dit område året rundt. Igennem månedlige nyhedsbreve og løbende mails holder vi dig opdateret på tendenser og udviklingen med afsæt i rapporter baseret på vores talrige analyser.

Viden og netværk
Som PLUS partner bliver du inviteret til alle vores netværksarrangementer og deltager gratis. Her kan du få inspiration og mulighed for at udveksle erfaringer med andre aktører inden for udvalgte tematiske satsninger. Der er ofte flettet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring ind i netværksarrangementerne.

Visitvesterhavet.dk
Du får din egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af din virksomhed. Vi tager bolden på udarbejdelsen og samarbejder med dig om at beskrive, hvad I tilbyder gæsterne. Jeres partnerside ligger på vores site med tekst på 3 sprog, billeder, logo, kontaktoplysninger samt link til din hjemmeside eller skræddersyede tilbud, hvis det er del af pakken. Jeres profil kobles til flere relevante tematiske sider og artikler på visitvesterhavet.dk, så I opnår en fremtrædende eksponering. Dertil bliver I prioriteret i listevisninger, så jeres produkter og services hurtigt vises til hjemmesidens besøgende.

I hånden på gæsten
Gæsterne får nemmere ved at finde frem til dig digitalt. Din virksomhed får sin egen profilside på vores digitale oplevelses- og wayfinding platform, som aktuelt er appen VESTKYSTEN. Her kan brugerne finde dig ud fra geografisk nærhed, fritekst i søgefeltet eller via kategorisøgninger.

Det sker - fortæl om dine aktiviteter
Vi ønsker at formidle bredt til gæster om, hvad de kan opleve i Destination Vesterhavet. I kan indsende jeres aktiviteter til begivenhedskalenderen i tråd med vejledningerne, så optages og vises aktiviteterne på vores digitale platforme som website, infoskærme og i appen. Du kan også oprette en begivenhed på Facebook og anmode om at gøre Destination Vesterhavet til medarrangør, så bliver godkendte aktiviteter synlige i begivenhedsoversigten på vores Facebook.

Mød turoperatører
Hvis du allerede har pakkerejseprodukter på hylden eller ønsker at arbejde mere strategisk med at sælge dit produkt gennem rejsearrangører, giver vi dig mulighed for at udvide netværket og matche med turoperatører. Du skal selv levere produktet, men vi hjælper dig med at få det på markedet.

Kom på hylden
Du kan få din brochure i første række til gæsterne på vores turistkontorer. Du skal blot levere brochurerne centralt til os, så sørger vi for at bringe dem ud og sætte dem på hylderne hos turistkontorerne.

Pris for erhvervspartner PLUS i Destination Vesterhavet per år: 4.300 DKK inkl. basismedlemskab af foreningen.

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig og tage en uforpligtende snak. 

Holger Lyst

Partnerskabs manager & webkoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Social Media: