Gå til indhold
Hero billeder af anker

ERHVERVSPARTNER ANKER

Foto: Jakob Gjerluff

ANKER partnerskabet er udviklet for at imødekomme behovene hos destinationens større, ambitiøse og innovative aktører.

Dette er partnerskabet for dig, som ønsker at gøre din indflydelse gældende. Som ANKER partner udvider du dine samarbejdsmuligheder med Destination Vesterhavet og får en plads i destinationssamarbejdets advisory board, der blandt andet inkluderer koordination af markedsføringsindsatser og mulighed for datasamarbejde. ANKER partnerskabet bringer dig ind i det faglige marketingmaskinrum og netværk, hvor strategisk interessevaretagelse, marketingstrategier, kampagner og årshjul drøftes, og du får mulighed for at træde ind i den internationale markedsføring.

Som ANKER partner er dine produkter og services blandt de tilbud og muligheder, som spiller en tydelig rolle i Destination Vesterhavets markedsføring.  Det vil sige, at du bliver inddraget i tematiske tekster, artikler og guides, når du matcher med budskabet. Dertil bliver din virksomhed løbende eksponeret i nyhedsbreve. 

Du inviteres også til at deltage på studieture, hvor udgifterne vil være delvist dækket af partnerskabet.

Viden og netværk
Som ANKER partner bliver du inviteret til alle vores netværksarrangementer og deltager gratis. Her kan du få inspiration og mulighed for at udveksle erfaringer med andre aktører inden for udvalgte tematiske satsninger. Der er ofte flettet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring ind i netværksarrangementerne.

Din virksomhed kan også deltage i vores advisory board, hvor du selv vælger, hvem som repræsenterer virksomheden fra gang til gang ud fra, hvad der er på dagsordenen i de respektive møder.

Visitvesterhavet.dk
Du får din egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af din virksomhed. Vi tager bolden på udarbejdelsen og samarbejder med dig om at beskrive, hvad I tilbyder gæsterne. Jeres partnerside ligger på vores site med tekst på 3 sprog, billeder, logo, kontaktoplysninger samt link til jeres hjemmeside og skræddersyede tilbud, hvis det er del af pakken. Jeres profil kobles til flere relevante tematiske sider og artikler på visitvesterhavet.dk, så I opnår en fremtrædende eksponering. Dertil bliver I prioriteret i listevisninger, så jeres produkter og services hurtigt vises til hjemmesidens besøgende.

I hånden på gæsten
Gæsterne får nemmere ved at finde frem til jer digitalt. Jeres virksomhed får sin egen profilside på vores digitale oplevelses- og wayfinding platform, som aktuelt er appen VESTKYSTEN. Her kan brugerne finde jer ud fra geografisk nærhed, fritekst i søgefeltet eller via kategorisøgninger.

Det sker - fortæl om jeres aktiviteter
Vi ønsker at formidle bredt til gæster om, hvad de kan opleve i Destination Vesterhavet. I kan indsende jeres aktiviteter og events til begivenhedskalenderen i tråd med vejledningerne, så optages og vises aktiviteterne på vores digitale platforme som website, i rotation på infoskærme og i Vestkystappen. I kan også selv lægge aktiviteter i begivenhedskalenderen og på vores digitale platforme. Hvis I opretter en begivenhed på Facebook, kan I anmode om at gøre Destination Vesterhavet til medarrangør, så bliver godkendte aktiviteter synlige i begivenhedsoversigten på vores Facebook.

Mød turoperatører
Hvis du allerede har pakkerejseprodukter på hylden eller ønsker at arbejde mere strategisk med at sælge dit produkt gennem rejsearrangører, giver vi dig mulighed for at udvide netværket og matche med turoperatører. Du skal selv levere produktet, men vi hjælper dig med at få det på markedet.

Kom på hylden
I kan få jeres brochure i første række til gæsterne på vores turistkontorer og hos andre ANKER partnere, der stiller plads til rådighed. Du skal blot levere brochurerne centralt til os, så sørger vi for at bringe dem ud og sætte dem på hylderne hos turistkontorerne og ANKER partnere.

Bliv synlig på de internationale markeder
Vores ANKER partnere har mulighed for at blive integreret i det internationale markedsføringssamarbejde. På den måde kommer du i første række i arbejdet med at tiltrække eksisterende og nye målgrupper fra markeder som Tyskland, Holland og Norge.

Tag med på messer
Vi inviterer ANKER partnere med på de messer og udstillinger, hvor vi selv deltager. På den måde får du et åbent vindue ud mod potentielle samarbejdspartnere som turoperatører og direkte til gæster, som kan inspireres til at holde ferie ved Vesterhavet.

Hop med på big data
Få del i et banebrydende nyt data-økosystem, der giver unik indsigt i turisternes adfærd ved Vestkysten. Gennem etkomplekstøkosystemaf brugere får du mulighed for atdele og sammenligne data, optimere dine processer ogidentificere nye forretningsmuligheder med afsæt i big data. Målet er at styrke balancen mellem turisme, lokalområde og den enkelte virksomheds bundlinje.

Få plads i spalterne
Medierne er et af vores talerør ud mod potentielle gæster, og som ANKER partner kan du blive integreret i vores pressearbejde for eksempel i forbindelse med pressebesøg. Vi holder dig opdateret på omtalen af din virksomhed.

Pris for erhvervspartner ANKER i Destination Vesterhavet per år: 25.800 DKK excl moms inkl. basismedlemskab af foreningen.

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig og tage en uforpligtende snak. 

Holger Lyst

Partnerskabs manager & webkoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Social Media: