Fyrtårnspartner Destination Vesterhavet

FYRTÅRNSPARTNER

Foto: VisitVesterhavet

Dette er partnerskabet for dig, som ønsker stor indflydelse på turismeudviklingen i Destination Vesterhavet. Som FYRTÅRN partner går DKK 50.000,- af dit kontingent til Destination Vesterhavets Udviklingspulje.

Du bidrager du til at udvikle turismen i området gennem særskilte projekter, og du er selv med til at sætte agendaen for udviklingen i samråd med de øvrige FYRTÅRN partnere. I fællesskab beslutter I, hvilke ansøgningskriterier der skal opfyldes for at komme i betragtning til økonomisk projektstøtte, hvordan midlerne disponeres, og hvem som skal tilgodeses.

Samtidig udvider du via FYRTÅRN partnerskabet dine samarbejdsmuligheder med Destination Vesterhavet og er med til  løbende at overvåge de projekter, som der bevilliges midler til gennem udviklingspuljen. Partnerskabet er din adgangsbillet til at være med til at sætte dagsordenen for Destination Vesterhavet.

Foruden alt hvad der findes i VesterhavsmedlemskabetErhvervspartner PLUS og Erhvervspartner ANKER får du også..

Strategisk advisory board
Din virksomhed kan deltage med én fast udvalgt person i vores strategiske advisoryboard, der udelukkende består af beslutningstagere. Der afholdes max fire fysiske møder om året.

Du sætter agendaen i udviklingspuljen
Du opnår beslutningsret i forhold til, hvordan midlerne i Destination Vesterhavets Udviklingspulje disponeres. Din virksomhed får eksponering i forbindelse med informationskampagner med udspring i Destination Vesterhavets Udviklingspulje.

Pris for Fyrtårnspartner i Destination Vesterhavet: 75.800 DKK om året eksl. moms (inkl. Vesterhavsmedlemskab, Erhvervspartner PLUS og Erhvervspartner ANKER) 

KONTAKT OS NU

Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer,
så I straks får adgang til alle fordelene og mulighederne.

Holger

Partnerskabs Manager

holger@visitvesterhavet.dk