Gå til indhold
Fytårn partnerskab og strand

FYRTÅRNSPARTNER

Foto: Jakob Gjerluff

Dette er partnerskabet for dig, som ønsker stor indflydelse på turismeudviklingen i Destination Vesterhavet. Som FYRTÅRN partner går DKK 50.000,- af dit kontingent til Destination Vesterhavets Udviklingspulje.

Derved bidrager du til at udvikle turismen i området gennem særskilte projekter, og du er selv med til at sætte agendaen for udviklingen i samråd med de øvrige FYRTÅRN partnere. I fællesskab beslutter I, hvilke ansøgningskriterier der skal opfyldes for at komme i betragtning til økonomisk projektstøtte, hvordan midlerne disponeres, og hvem som skal tilgodeses.

Samtidig udvider du via FYRTÅRN partnerskabet dine samarbejdsmuligheder med Destination Vesterhavet og er med til  løbende at overvåge de projekter, som der bevilliges midler til gennem udviklingspuljen. Partnerskabet er din adgangsbillet til at være med til at sætte dagsordenen for Destination Vesterhavet.

Du inviteres også til at deltage på studieture, hvor udgifterne dækkes fuldt ud af partnerskabet.

Viden og netværk
Som FYRTÅRN partner bliver du inviteret til alle vores netværksarrangementer og deltager gratis. Her kan du få inspiration og mulighed for at udveksle erfaringer med andre aktører inden for udvalgte tematiske satsninger. Der er ofte flettet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring ind i netværksarrangementerne.

Din virksomhed kan deltage med én fast udvalgt person i vores strategiske advisory board, der udelukkende består af beslutningstagere. Der afholdes max fire fysiske møder om året.

Visitvesterhavet.dk
Virksomheden får sin egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af produkterne. Vi tager bolden på udarbejdelsen, men indholdet bestemmer I. Jeres partnerside ligger på vores site med tekst på 3 sprog, billeder, logo, kontaktoplysninger samt link til jeres hjemmeside. I kan løbende opdatere jeres profil. Jeres profil kobles til flere relevante tematiske sider og artikler på visitvesterhavet.dk, så I opnår en fremtrædende eksponering. Dertil bliver I prioriteret i listevisninger når relevant. 

I hånden på gæsten
Gæsterne får nemmere ved at finde frem til jer digitalt. Jeres virksomhed får sin egen profilside på vores digitale oplevelses- og wayfinding platform, som aktuelt er appen VESTKYSTEN. Her kan brugerne finde jer ud fra geografisk nærhed, fritekst i søgefeltet eller via kategorisøgninger.

Markedsføring af dine begivenheder og tilbud
Du kan indsende alle dine begivenheder til ”Det sker” kalenderen i tråd med vejledningerne, så optages og vises begivenhederne på vores digitale platforme som website, infoskærme og i appen. Du kan også oprette en begivenhed på Facebook og anmode om at gøre Destination Vesterhavet til medarrangør, så bliver godkendte begivenheder synlige i begivenhedsoversigten på vores Facebook.

Vi opfordrer alle vores partnere til at følge med i årshjulets tematiske fortællinger, og melde alle de begivenheder, produkter og tilbud ind, der matcher fortællingen i en given sæson.

Forud for hver ny sæson genskriver en tekstforfatter en rejseanbefaling som en artikel på websitet og inkluderer alt de oplevelser fra jer partnere, der passer bedst ind i fortællingen. Det betyder, at du som partner bør pitche ind med dine mest relevante tilbud og dermed øge sandsynligheden for, at blive udvalgt til at indgå i den redaktionelle artikel, der ofte anvendes crosschannel, bl.a. også i nyhedsbreve.

Travel Trade (Turoperatører) eller MICE (erhvervssegment)
Hvis du har pakkerejseprodukter eller erhvervsprodukter på hylden, så kan vi videreformidle tilbud omkring relevante messer og netværksmøder til dig, ligesom vi kan tilbyde samarbejde om, at få synliggjort det, som du har at tilbyde i vores digitale inspirationskatalog.

Kom på hylden
I kan få jeres brochure i første række til gæsterne på vores turistkontorer og hos andre FYRTÅRN og ANKER partnere, der stiller plads til rådighed. I skal blot levere brochurerne centralt til os, så sørger vi for at bringe dem ud og sætte dem på hylderne hos turistkontorerne og FYRTÅRN og ANKER partnere.

Bliv synlig på de internationale markeder
Vores FYRTÅRN partnere har mulighed for at blive integreret i det internationale markedsføringssamarbejde. På den måde kommer virksomheden i første række i arbejdet med at tiltrække eksisterende og nye målgrupper fra markeder som Tyskland, Holland og Norge.

Tag med på messer
Vi inviterer FYRTÅRN partnere med på de messer og udstillinger, hvor vi selv deltager. På den måde får du et åbent vindue ud mod potentielle samarbejdspartnere som turoperatører og direkte til gæster, som kan inspireres til at holde ferie ved Vesterhavet.

Hop med på big data
Få del i et banebrydende nyt data-økosystem, der giver unik indsigt i turisternes adfærd ved Vestkysten. Gennem etkomplekstøkosystemaf brugere får I mulighed for atdele og sammenligne data, optimere jeres processer ogidentificere nye forretningsmuligheder med afsæt i big data. Målet er at styrke balancen mellem turisme, lokalområdet og den enkelte virksomheds bundlinje.

Få plads i spalterne
Medierne er et af vores talerør ud mod potentielle gæster, og som FYRTÅRN partner kan du blive integreret i vores pressearbejde for eksempel i forbindelse med pressebesøg. Vi holder dig opdateret på omtalen af din virksomhed.

Du sætter agendaen udviklingspuljen
Du opnår beslutningsret i forhold til, hvordan midlerne i Destination Vesterhavets Udviklingspulje disponeres. Din virksomhed får eksponering i forbindelse med informationskampagner med udspring i Destination Vesterhavets Udviklingspulje.

Pris for erhvervspartner FYRTÅRN i Destination Vesterhavet per år: 75.800 DKK inkl. ANKER partnerskab og basismedlemskab af foreningen. Ud af beløbet øremærkes 50.000 DKK til Destination Vesterhavets Udviklingspulje.

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig og tage en uforpligtende snak. 

Holger Lyst

Partnerskabs Manager

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Social Media: