Lej et feriehus i Vejers gennem Feline Holidays

Overnatning

Foto: Feline Holidays

Når du tager på ferie ved Vesterhavet, har du mulighed for at bo tæt ved vandet og få de pragtfulde naturoplevelser helt tæt på. 

Kom ned i gear og sov til lyden af bølgerne

Få det meste med og forlæng opholdet i det vestjyske med et par nætter eller måske en uge? Vi har sørget for gode steder, som I kan finde hjem til efter en lang dag ved kysten og fjorden. Find roen og kom helt ned i gear. Slå terrassedøren op til åbne vidder og nyd solnedgangen med tæerne begravet i sandet – midt mellem klitterne. Bliv blæst omkuld af frisk vesterhavsluft og mærk roen sænke sig ved synet og lyden af bølgerne, der slår søvndyssende takter mod stranden.

Med en overnatning i det vestjyske får I smukke solnedgange, dragende natur, aktiviteter for børn og voksne  og lokale seværdighed med i opholdet. Læn jer roligt tilbage – i feriehuset, på hotellet, husbåden, kroen, i teltet, campingvognen eller hytten – sug en masse frisk vesterhavsluft ind og nyd duften af saltvand og den rå vestjyske natur i baghaven. 

Feriehus

Overnatning i feriehus

Foto: Destination Vesterhavet

 Bo i første række til klitterne, lyt til bølgerne mens solen går ned og tænd op for grillen efter en lang dag ved kysten og fjorden. Et feriehus er til jer, der elsker at fylde køleskabet med friske lokale råvarer og se den smukke solnedgang fra jeres egen terrasse. Her får I hygge og hjemlige omgivelser, som indbyder til afslapning og hygge.

Du kan også invitere naturen og hyggen helt ind i forteltet eller campingvognen, på én af de mange skønne campingpladser i destinationen. Her kan du både bo på pladser i klitternes unikke landskab blandt marehalm og sand. Udvalget er stort og mange af pladserne har enten fjord- eller havudsigt. Der er garanti for frisk luft og vind, røde kinder og afslapning. Hvad med jeres helt egen lille hytte ? Her er pladsen ikke stor, men hyggen fylder. I Hvidbjerg Strand Feriepark  i Blåvand ligger de luksuriøse Fiskerhytter med store terrasser på pæle, som er plantet midt i deres nyanlagte sø. Her kan I nyde en aften i stilhed og ro.

Hvis I skal have den sande naturoplevelse, så er det med at pakke teltet og finde et af de gode spots langs kysten eller ved fjorden. Overnat i naturen, stå tidligt op til solopgang og hils på krondyret i skovkanten. Om sommeren kan temperaturen stadig snige sig langt ned, så sørg for en god sovepose, kogegrej og sikrer jer, at stedet tillader brænde og bål. Er I mere vild med ikke at skulle løfte en finger og nyde lidt vestjysk luksus? Så kan et ophold på et af vores hyggelige hoteller eller charmerende kroer være noget for jer. Her er service ikke påduttet, men en selvfølge. Læn jer tilbage og nyd dejlig, lokal mad, en drink i baren og slap helt af i nostalgiske omgivelser. I kan også prøve en helt anderledes oplevelse. Fald i søvn til vandets vuggende bevægelser. En husbåd giver jer en anderledes overnatningsoplevelse. De top-moderne husbåde, som ligger i Hvide Sande og Bork Havn er hyggelige og perfekte til familien, eller en romantisk get-away for to.

Grafik
VisitVesterhavet

Spar på el og vand

Overvej at slukke lys der ikke anvendes og brug kun det vand, som er nødvendigt. De helt store syndere er dem vi overser i hverdagen og på ferien. Eksempelvis kan det overvejes om det er nødvendigt at lade el-radiatorene stå tændt i alle rum hele natten og om vandet kan slukkes når du påfører shampoo i håret når du går i bad. Det er de små ting, som bidrager til et bedre miljø. 

Find flere gode råd til en mere ansvarlige Vesterhavsferie her