Udsigt til et gult feriehus og Henne Strand

Overnatning i Henne Strand

Foto: VisitVesterhavet

Er I på udgik efter et sted at overnatte? Her kan I blive inspireret og få et overblik over hvilke overnatningsmuligheder Henne Strand og nærområdet har at byde på.

Hotel & Feriecentre

Liste
Kort

Badehotellet Klitgaarden

Sommermånederne ved Henne Strand er helt unikke. Byens pulserende liv med glade sommerturister gør Henne Strand til noget helt specielt. Midt i denne vestjyske idyl ligger Badehotel Klitgaarden fra 19...

Læs mere
Axelgaard Resort
Foto: Axelgaard

Axelgaard Resort

Axelgaard Resort er det perfekt luksus landsted til hele familien, med plads til 50 personer beliggende ved Outrup, i nærheden af Henne Strand.

Læs mere
Grøn oplevelseHenne Mølle Å Badehotel
Foto: Flemming Gernyx

Henne Mølle Å Badehotel

Få en fantastisk ferieoplevelse ved Henne Mølle Å Badehotel. Poul Henningsens badehotel ligger helt tæt ved Vesterhavet og lige udenfor den hyggelige ferieby, Henne Strand.  

Læs mere
Henne Strand Feriecenter
Foto: Henne Strand Feriecenter

Henne Strand Feriecenter

Henne Strand Feriecenter ligger kun et stenkast væk fra stranden og byens mange butikker. Her kan du svømme i den indendørs pool, nyde en pizza i restauranten eller udforske områdets flotte natur.

Læs mere

Camping & Ferielejligheder

Liste
Kort
Henne Strand Resort
Foto: Henne Strand Camping & Resort

Henne Strand Resort

Kig forbi Henne Strand Resort og nyd et 5.5-stjernet ophold ved Vesterhavet. Campingpladsen er placeret i et smukt område tæt på klitter, hede, og hvide sandstrande.

Læs mere
Filsø Aktiv Naturferie
Foto: Filsø Aktiv Naturferie

Filsø Aktiv Naturferie

Filsø Aktiv Naturferie ligger i naturskønne omgivelser på østsiden af Filsø, tæt på feriebyen Henne Strand. Her er der både plads til afslapning og udendørs aktiviteter. Hos Filsø Aktiv Naturferie bor...

Læs mere
Henneby Camping
Foto: Henneby Camping

Henneby Camping

Denne perle af en campingplads ligger i Henne, nær den vestjyske natur. Her er der gode faciliteter og masser af aktiviteter, der sikrer jer en god og sjov ferie.  

Læs mere
Filsøgård
Foto: Filsøgård

Filsøgård

Kom og oplev en vestjysk perle med fantastisk udsigt over Filsø. Filsøgård rummer 7 værelser fordelt på 6 dobbeltværelser og et værelse med 3 senge.

Læs mere
Henne Kirkeby Ferie
Foto: Henne Kirkeby Ferie

Henne Kirkeby Ferie

Bo i ferielejlighed på denne hyggelige gårdbolig ved Henne Kirkeby. Lejlighederne er godt indrettet og udstyret og området er naturskønt, tæt på hav, sø og plantage.

Læs mere
Henne Strand Ferie
Foto: Henne Strand Ferie

Henne Strand Ferie

Hos Henne Strand Ferie bor du på en nedlagt gård i Hennebjerg med udsigt over Blåbjerg Plantage, kun 3 km. Til Nørre Nebel, og et par minutter i bil til Henne Strand og Houstrup Strand.

Læs mere

Er I mere til feriehus eller fri natur?

Her kan I finde inspiration til et udendørs eventyr eller finde frem til det helt rigtige feriehus blandt områdets dygtige udlejere.

Sortetræ feriehuse

Overnatning i feriehus

Foto: Axelgaard
Overnatning udendørs med madlavning over bål

Overnatning i naturen

Foto: Mitch Wiesinger