©  Foto:

Filsø Aktiv Naturferie

Filsø Aktiv Naturferie ligger i naturskønne omgivelser på østsiden af Filsø, tæt på feriebyen Henne Strand. Her er der både plads til afslapning og udendørs aktiviteter. Hos Filsø Aktiv Naturferie bor I så langt ude Vestpå, at stjernehimmelen er helt tydelig og smuk på klare nætter – og der er kun et par naboer mellem jer og Vesterhavet!

Filsø Aktiv Naturferie ejes af Stinne og Kurt, der altid står klar til at give gæsterne en oplevelse, som de sent vil glemme. 

Tag din egen cykel og fiskegrej med

Hos Filsø Aktiv Naturferie er der mulighed for at medbringe egen cykel, og der er sørget for aflåst cykelopbevarings- og pusleplads. Der er også mulighed for at opbevare dit fiskegrej i samme rum, og hvis du har heldet med dig og for bid på din fisketur, så står der også en fryser til fri benyttelse.

Naturen ved Filsø er autentisk og byder på et spændende fugleliv. Rundt om søen er der anlagt naturskønne cykelstier og vandreruter, som bare venter på at blive udforsket. Stinne og Kurt er også altid klar til at guide jer og komme med alternative turforslag.

Ferie med hest

Hos Filsø Aktiv Naturferie bor der mange søde husdyr, og I er altid velkomne til at medbringe jeres egene kæledyr. Hvis du går med tankerne om at tage hesten med på ferien, så er der også mulighed for at medbringe den her. Din hest vil få sin helt egen indendørs boks, med fri adgang til hø og halm, hvor der er fred og ro. Om dagen er der mulighed for at lukke hesten ud på en af stedets tilhørende marker - sådan at du også har mulighed for at tage på tur uden din hest.

Overnatning

Filsø Aktiv Naturferie tilbyder forskellige overnatnings- og ferieophold hele året, med plads til alle, fra enkeltpersoner til store- og små grupper.

Feriebolig

I ferieboligen er der plads til 40 personer, fordelt på i alt 20 værelser, hvor de fleste er dobbeltværelser. Derudover er der et par familieværelser og et enkeltværelse. Alle værelser er udstyret med bokssenge og en køjeseng i et af familieværelserne. Boligen rummer 5 badeværelse og 6 toiletter, flere stuer, opholdsrum, og et stort skønt og meget funktionelt industrikøkken, med tilhørende spisesal hvor der er plads til 45 personer.

Bed & Breakfast

I det hyggelige Bed & Breakfast, er der indrettet 3 lejligheder, med plads til i alt 19 personer – fordelt på 8 værelser, samt et disponibelt rum, der kan bruges til fælles aktiviteter, yoga, E-Cykling, eller undervisning. De 3 lejligheder kan lejes hver for sig, og heraf er en af lejlighederne indrettet med fokus og hensyntagen til bevægelseshæmmede. Ved Filsø er der desuden flere lokaliteter der er nemme at komme til hvis du er bevægelseshæmmet, og Filsø Aktiv Naturferie hjælper gerne med turforslag og de formidler også gerne kontakt til udbydere af terrængående kørestole samt naturguider i området.

Lejlighed 1: rummer et værelse med 2 enkeltsenge, og et værelse med 3 enkeltsenge, tekøkken og et handikapvenligt badeværelse. Og så er det muligt at parkere næsten lige udenfor døren til denne lejlighed.

Lejlighed 2: rummer et værelse med 1 enkeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge og et værelse med 4 enkeltsenge, stue med tekøkken og toilet/bad.

Lejlighed 3: Bed & Breakfast med et værelse som rummer 1 enkeltseng, 2 værelser som rummer 2 enkeltsenge og 1 dobbeltseng samt en sovesofa, toilet/bad med vaskemaskine/tørretumbler samt et større køkken med et fælles spiseareal. Denne lejlighed er god til større grupper.

Sov midt i naturen

Med udsigt til Filsø tilbyder Filsø Aktiv Naturferie også overnatning i første række på deres primitive camper plads. Pladsen kan rumme 3 enheder, og alle typer er velkomne. Der er mulighed for strøm, og I kan benytte faciliteterne i stedets Bed & Breakfast.

I naturen ved Filsø er der mulighed for at se og opleve mange forskellige typer dyr. Hjorte kommer jævnligt forbi hele året, gæs og svaner trækker hvert år syd på, og viben dukker ofte op til foråret. Fra februar er der også gode chancer for at se en hel hejrekoloni. Ørnen kommer også tit forbi, og det sker at både odder og ræve viser sig.