fjordgaarden - wellness

Vinteroplevelser for voksne

Foto: Jesper Rais

I vinterperioden er der gode muligheder for oplevelser, samvær og afslapning ved Vesterhavet.

Henne Mølle Å Badehotel
Thomas Høyrup Christensen

Hotelophold

Forkæl dig selv og en du holder af med et lækkert hotelophold i årets koldeste tid. Her behøver I kun at tænke på, hvad I gerne vil opleve i løbet af dagen, alt andet er der sørget for. Trænger I til at blive ekstra forkælet og varmet godt igennem, kan vi anbefale et besøg i et af områdets kurbade.

fjordgaarden - restaurant
Jesper Rais

Smagsoplevelser

Lækre smagsoplevelser kan man ikke få for mange af – og holder I ferie ved Vesterhavet er der rig mulighed for at føje endnu et par smagsoplevelser til CV’et. I kan blandt andet nyde en fantastisk middag i første klitrække på HØFDE4 i Blåvand eller besøge Restaurant Nordic i Latinerkvarteret i Ringkøbing og prøve en af deres lækre Social Dining menuer.

Smykke værksted hos KEILBERG SMYKKER
KEILBERG SMYKKER

Unikt kunsthåndværk

Er I til unikt kunsthåndværk? Ved Vesterhavet finder I mange lækre specialbutikker og hyggelige arbejdende værksteder, som I kan gå på opdagelse i. Her finder I et bredt udvalg af kunst, smykker, hornvarer og keramik. Hos KEILBERG SMYKKER kan I for eksempel få upcyclet jeres gamle guldsmykker, så de får et helt nyt og unikt udtryk.

Vinterbadning
Brian Kyed

Vinterbadning

De fleste har oplevet hvor koldt sommerens første badetur kan være – gang det med 100, så har I en idé om, hvordan det føles at vinterbade. Det er iskoldt! Men hvis vinterbadning er noget for jer, er I kommet til det rette sted. Ved Vesterhavet finder I flere naturskønne vinterbadespots – og her kan bades både i hav og fjord.

Østers
Charlotte Coneybeer

Østerssafari

Iført waders og under kyndig vejledning af en af JyllandsAkvariets dygtige guider, har I mulighed for at gå på jagt efter en af verdens bedste råvarer - østers. Efter jagten smages en del af fangsten til rå, og resten vil blive tilberedt på kulgrill og nydt med et godt glas bobler til.