Camping

Camping ved Vesterhavet

Foto: Ringkøbing Fjord Turisme

Campinglivet er fornøjeligt. Der er masser af aktiviteter hen over feriesæsonen, og for dem, der ønsker det, er der gode muligheder for samvær med andre campister.

Camping er en ferieform for alle, store som små. Uanset om du er naturelsker eller prioriterer en stor legeplads til børnene, så finder du den rette campingplads her i området. Pladserne ligger tæt på naturen, men for de fleste er byen også indenfor overskuelig afstand. 
På campingferie har du muligheden for at nyde pladsen med en god bog eller blot en lille lur. Du har også muligheden for at tage på opdagelse i det nærliggende område, og børnene er jo bare vilde med at møde nye legekammerater på hoppepuden.

Herunder ser du, hvilke campingmuligheder der er i Hvide Sande, Søndervig, Ringkøbing, Skjern, TarmVedersø Klit, Henne, Hvidbjerg, Vejers, Nymindegab, Varde, Oksbøl, Tipperne, Børsmose, Houstrup, Henneby og Ølgod.

Aktiv ferie i Destination Vesterhavet

For unge surfere, der alligevel gerne vil bruge hele dagen i surfcentret, er det en nem og prismæssigt overkommelig boform. Det samme gælder for cykel- og ridefolket, som måske hovedsagelig kommer for at få en aktiv ferie i det fri i selskab med gode venner. Måske er godt fiskevand -  i eksempelvis Skjern Å - det, der betyder mest, eller måske er en rummelig campinghytte med udekøkken lige sagen.

Områdets 26 campingpladser ligger spredt rundt i hele Destinationen, så det er altid muligt at finde en, der passer til ens ønsker. Alle pladserne har fine sanitære forhold.

Find campingpladsen til din næste ferie

Liste
Kort