Gå til indhold
©  Foto:

Ringkøbing Camping

Ringkøbing Camping (Æblehavens) giver muligheder for en god ferie for alle på en dejlig og rolig campingplads beliggende i Femhøjsande Plantage som er 20 hektar stor. Campingpladsen kan tilbyde dig rigelige af muligheder for både afslapningsferie, by ferie og oplevelsesferie, hvor du kan se det bedste af Vestjylland til fods eller på cykel som evt. kan lejes på campingpladsen. 

Ringkøbing Camping er en campingplads for hele familien.

På campingpladsen kan du medbringe din egen campingvogn, camplet, ligge i telt, bo i autocamper eller leje en af pladsens hyggelige hytter.  

Af faciliteter finder du blandt andet to servicebygninger med herre – og dameafdeling med toilet og brusebad. Derudover er der også et familiebad, puslerum og handicaptoilet samt bad. Det er også muligt at benytte campingpladsens vaskemaskine og tørretumbler.

På campingpladsen er der også sjove aktiviteter såsom legeplads, hoppepude, mooncars, minigolfbane og petanquebane. Derudover er der også en opholds – og TV-stue, som kan benyttes på regnvejrsdage eller som samlingssted med plads til 70 mennesker.

Der findes også et grillområde, hvor man kan hygge sig om aftenen eller bage snobrød med børnene. På campingpladsen er det også muligt at bruge det gratis WI-FI, hvor du kan med din egen laptop, tablet eller smartphone læse mails eller surfe rundt på nettet.

Selve campingpladsen er beliggende i et naturskønt område. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe din egen cykel, tilbyder Ringkøbing Camping derfor cykeludlejning og hjælp med cykelruter.

Din hund er velkommen på pladsen, og der er rig mulighed for gåture i den store hundeskov (20 hektar) lige ved siden af campingpladsen.

Social Media: