©  Foto:

Vejers Familie Camping

Hyggelig familieplads tæt ved det brusende Vesterhav. På Vejers Familie Camping er der kun 600 meter til den fineste Vestjyske sandstrand. På campingpladsen er der aktiviteter for hele familien i alle aldre, og I er garanteret en fantastisk ferie i skønne omgivelser med nærvær og afslapning. 

Vejers Familie Camping er en hyggelig familieplads, hvor nøgleordene er afslapning og nattero.

På campingpladsen vil I opleve nærhed, og rene faciliteter. Der tilbydes plads til campingvogne, og autocamper faciliteter. Derudover er telte også en mulighed, og de får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned.

 Vejers Familie Camping finder I 2 toiletbygninger, og der er ikke langt til hverken butik eller pool.

Vejers Familie Camping tilbyder også dejlige lyse hytter i forskellige udgaver og prisklasser. Alle hytter er udstyret med TV, kaffemaskine, elkedel, service, dyner og puder. Derudover har man gratis adgang til udendørs pool, og der udstedes ligeledes et badelandskort til Blåvandshuk Svømme – og badeland.

På campingpladsen finder I ligeledes også en dejlig swimmingpool med børnebassin. Den ligger i godt læ, og man har mulighed for at nyde solen. Derudover har pladsen også en legeplads for de aktive børn, med både hoppepuder og klatretårne. 

Find os her: www.vejersfamiliecamping.dk