Bjerregaard Camping

Foto: Destination Ringkøbing Fjord
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Sdr. Klitvej 185, Bjerregård

6960 Hvide Sande

Naturskøn campingplads beliggende syd for Hvide Sande, med egen strand direkte ved Ringkøbing Fjord, og med storslået udsigt over fjorden og fuglereservatet Tipperne. 

Efter kun 10 minutters gang fra pladsen, står du ved det brusende Vesterhav. Pladsen er kendt som en rolig og børnevenlig familieplads med gode læforhold.

Der er gratis internet, og gratis varmt vand i de moderne og store lyse familiebaderum. For de mindste er der en legeplads med bl.a. hoppepuder, gynger, klatretårn, boldbane, indendørs aktivitetsrum og beachvolleyballbane.

Som den eneste campingplads i området tilbyder Bjerregaard Camping ”Surf in and out”. Det betyder at du kan starte din tur på fjorden direkte fra campingpladsen. Den lille strand er det perfekte udgangspunkt for nærmest al vandsport. Du kan også leje en kano, eller et SUP board til en dejlig tur på fjorden.

Området er en drøm for lystfiskere, og på pladsen forefindes fiskerenseplads, og mulighed for at få nedfrosset fangsten.

Dine indkøb kan gøres i et velassorteret minimarked med bl.a. friskt bagerbrød, kolonial, gammeldaws vaffelis og et stort udvalg i drager og legetøj.

Prislise for campinghytter, mobilehomes og luksesovernatning finder du her.

 

Adresse

Sdr. Klitvej 185, Bjerregård

6960 Hvide Sande

Facilities

Kanoudlejning

Camping Outdoor Danmark

SUP board udlejning

Hytter til udlejning

Butik/Kiosk

Legeplads

Fiskemulighed

Cykler

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Vesterhavet, Hvide Sande