Simpelt anretning

Fine Dining restauranter

Foto: Delightin Dee

I denne kategori finder du restauranter, som har fuldt fokus på at anvende lokale vestjyske råvarer som fisk og skaldyr fra Vesterhavet, østers fra Limfjorden, lammekød fra Varde Ådal og kronvildt fra Oksbøl. Det er en madoplevelse ud over det sædvanlige - smagen af vesterhavet. 

Nedenfor finder I en liste til inspiration, og ved at trykke på ”kort”, er det nemt at danne sig et overblik over, hvilke madoplevelser, der ligger i nærheden af jer.

Liste
Kort
Restaurant Høfde4
Foto: Hvidbjerg Strand Feriepark

Restaurant Høfde4

Ved Hvidbjerg Strandhotel og tæt på Vestkystens eneste badebro finder du et moderne og lækkert brasserie med navnet Høfde4.

Læs mere
Restaurant Sandgaarden
Foto: Restaurant Sandgaarden

Restaurant Sandgaarden

Hvis du vil forkæle dine smagsløg, er Restaurant Sandgaarden bestemt et besøg værd. Menuen er sammensat efter de bedste og sæsonbetonede råvarer, inspireret af den franske gastronomi. Sandgaardens køk...

Læs mere
Grøn oplevelse Restaurant GRO - Arnbjerg Pavillonen
Foto: Arnbjerg Pavillonen

Restaurant GRO - Arnbjerg Pavillonen

Restaurant GRO serverer nordisk mad med en twist af det franske køkken i fantastiske omgivelser ved Arnbjerg Park. Hos Restaurant GRO vægtes kriterierne lokalt, bæredygtigt og økologisk højt, og derfo...

Læs mere
Von Lügenhals
Foto: VARDE GARTEN

Von Lügenhals

Von Lügenhals emmer af autenticitet og historie tilbage fra år 1626. Træd indenfor i en tidslomme, hvor et godt måltid af høj kvalitet værdsættes på alle tænkelige måder.

Læs mere
Restaurant Mundheld i Esbjerg
Foto: Hotel Britannia

Restaurant Mundheld i Esbjerg

Restaurant Mundheld går op i naturen omkring os, og derfor har vi et ekstra fokus på havet, engene og grøntsagerne i vores område når vi handler ind og laver vores menuer.

Læs mere
Fjordgaarden Restaurant
Foto: Jesper Rais

Fjordgaarden Restaurant

Glæd dig til en madoplevelse med RO og tid. Holdet på Fjordgaarden brænder for faget og bestræber sig på at give dig både store og små oplevelser, når du besøger restauranten.

Læs mere
Restaurant Stuen th.
Foto: Restaurant Stuen th.

Restaurant Stuen th.

På Restaurant Stuen th. er der fokus på lokale, årstidsbestemte råvarer og alt laves fra bunden. På menuen er der altid friskfanget Vesterhavsfisk og stuens burger med oksekød fra Økogårdene Skjern En...

Læs mere
Nymindegab Kro - Restaurant
Foto: Nymindegab Kro

Nymindegab Kro - Restaurant

Nymindegab Kro tilbyder gastronomiske oplevelser med respekt for råvarer og naturen. Kroens menuer er tilberedt af sæsonens friske råvarer. Retterne udskiftes løbende efter sæsonen. 

Læs mere
Restaurant NORDIC Ringkøbing
Foto: Flemming Gernyx

Restaurant NORDIC Ringkøbing

I hjertet af den gamle købstad Ringkøbing, finder du en charmerende gammel bindingsværksbygning med en hyggelig gårdhave. Her har Restaurant NORDIC hjemme. På restauranten for du en oplevelse du sent ...

Læs mere
Grøn oplevelseHenne Mølle Å Badehotel
Foto: Flemming Gernyx

Henne Mølle Å Badehotel

Få en fantastisk ferieoplevelse ved Henne Mølle Å Badehotel. Poul Henningsens badehotel ligger helt tæt ved Vesterhavet og lige udenfor den hyggelige ferieby, Henne Strand.  

Læs mere
DINE & WINE
Foto: DINE & WINE

DINE & WINE

Velkommen til en af de gastronomiske oaser på vestkysten. DINE & WINE byder både til frokost og aften. Frokostkortet er sammensat af kendte retter, men med et spændende twist. På aftenkortet kan man l...

Læs mere