Gå til indhold
©  Foto:

Fjordgaarden Restaurant

Sæt dig til bords og få en oplevelse - det er det største mål med maden på Fjordgaarden. Derfor indeholder maden på din tallerken her på Fjordgaarden mere end protein, fedt og kulhydrater. 

Vi har gennemtænkt dit måltid og taget vores lokale leverandører med os ind i køkkenet, hvor det hele foregår... For at sikre dig den bedste fornemmelse af Vestjylland i maven, efter en dejlig dag i den vestjyske natur eller i Fjordgaardens kurbad. 

Fjordgaardens råvarer er primært danske og du vil møde og smage på frisklandet fisk fra Hvide Sande, nøje udvalgte udskæringer af kød og masser af sæsonfriske frugt og grøntsager fra vores leverandører. For vi har tillid til, at netop de kan hjælpe os med at give dig - smagen af det nye danske køkken og smagen af Vestjylland.

Fra kutter til køkken og fra jord til bord. Hvert skridt på vejen er vigtigt...
Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og det giver os høj kvalitet at arbejde med.
I køkkenet tager vi os kærligt af råvarerne og sørger for at de når frem til dig med smag og kraft i behold. Lokale råvarer giver os et godt og friskt udgangspunkt. De fortjener respekt og gør det muligt for os at tænke bæredygtigt lige fra producenten til din tallerken.

Social Media: