Mand Windsurfer på fjord

Windsurfing

Foto: Jakob Gjerluff

Prøv kræfter med vinden og oplev bølgerne tæt på med windsurfing. Både ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er der rigtig gode muligheder for at prøve vandsporten.

Mange ude og Windsurfe i Ringkøbing Fjord en sommerdag

Foto:Jakob Gjerluff

På grund af de fantastiske vind- og vandforhold ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord kommer mange af vores surf-gæster for netop at windsurfe.

Rigtig mange windsurfer ved Hvide Sande eller Bork Havn. Men også ved Skaven Strand, Hemmet og Sorte Bakker i Ringkøbing er der gode windsurfer-forhold. I Ringkøbing Fjord kan man de fleste steder bunde over en halv kilometer ud i vandet på sandbund. Derfor er området særdeles velegnet for begyndere indenfor vandsport.

Udfordringer for både nybegyndere og øvede

Både nybegyndere og øvede kan finde masser af udfordringer på fjorden. Dygtige windsurfere kan tilmed udfordre sig selv ved molerne på havet i Hvide Sande. Se de bedste surfspots her.  

Surfundervisning i Hvide Sande og Bork

Ved Hvide Sande er der ideelle forhold for windsurfere på alle niveauer. Er det første gang, og har du brug for lidt vejledning, går du bare ind i et af surfcentrene ved Hvide Sande og Bork. Der får du rigtig god hjælp, og du har også mulighed for at bestille undervisning ude på vandet. Det er en god ide at begynde med et kursus. Det giver dig den bedste introduktion til vandsporten - præcis som en skiskole gør på skiferien.