Put & Take Fiskeri

Put & Take Fiskesøer

Foto: Oxriver

Put & Take-fiskeri er den perfekte fiskeform for hele familien. Så fyld blot picnickurven med lækkerier og tilbring en dag ved en af destinationens mange naturskønne søer.

Put & Take er indbegrebet af familiefiskeri, hvor selv små børn kan være med og fange deres første fisk. Put & Take-søerne har åbent hele dagen, og der er altid friskudsatte fisk, som tit er i bidehumør. Der er masser af fine Put & Take-søer i destinationen, så som regel er der kun 10-15 kilometer til den nærmeste. I Put & Take-søerne fisker man primært efter regnbueørreder, som er rigtig fine spisefisk.

Stor chance for succes

De garvede lystfiskere går efter at fange de store laks eller torsk, der kan mætte hele familien nytårsaften, men for nybegyndere er det den store lykke bare at fange noget. I Put & Take-søerne er chancen for at fange en stor, flot regnbueørred eller bækørred rigtig god.

Liste
Kort
Ho Fiskesø
Foto: Ho Fiskesø & Minigolf

Ho Fiskesø

Ho Fiskesø & Minigolf er et sjovt og hyggeligt aktivitetsområde for hele familien. Spænd maddingen på krogen og fang en fisk i Put & Take søen eller tag et slag minigolf med børnene.

Læs mere
Oxriver Put & Take
Foto: Oxriver Put & Take

Oxriver Put & Take

Oxriver ligger ved landsbyen No tæt Ringkøbing, og er med sine seks søer og sit mere end 1000 meter lange å-løb en af Danmarks største og smukkeste put-and-take-vande. Fiskevandet er varieret og passe...

Læs mere
Ellemose Put & Take
Foto: Ellemose Put & Take

Ellemose Put & Take

Ellemose Put & Take ligger i et kuperede terræn ved Hygumbakker, 7 km. Nordvest for Lemvig. Her er der mulighed for at fange regnbueørred, bækørred og guldørred.

Læs mere
Grærup Fiskesø
Foto: Grærup Fiskesø

Grærup Fiskesø

Sportsfiskerforening for Oksbøl og omegn har lejet fiskeretten i Grærup sø. Arealerne ejes af Naturstyrelsen og er et meget særpræget område, med et meget rigt dyreliv og alene af den grund er et besø...

Læs mere
Loch Nees Put & Take
Foto: Loch Nees Put & Take

Loch Nees Put & Take

Ved Loch Nees Put & Take findes der 4 store fiskesøer. Det er b.la. muligt at fange regnbue - bæk- og guldørreder, samt brødding mv. 

I den store Catch & Release sø, er det muligt at fange karper, su...

Læs mere
Karlsgårde Sø
Foto: VisitVesterhavet

Karlsgårde Sø

Karlsgårde Sø ligger tæt på Sig øst for Varde. Den 80 ha store sø er en af de største i området. Søen er kunstig og ikke særlig dyb. Den blev etableret i forbindelse med Karlsgårdeværket, Danmarks næs...

Læs mere
Ringkøbing Put & Take
Foto: Ringkøbing Put & Take

Ringkøbing Put & Take

Ringkøbing Put & Take er på ca. 10.000 m², og beliggende i et skønt naturområde kun 1 km fra Ringkøbing centrum. Her har I mulighed for gode fiske muligheder i dejlig natur. I fiskesøen kan I både fan...

Læs mere