Shopping i Ringkøbing

Helt nyt samarbejde skaber grundlaget for fremtidens ferieoplevelser

17.9.2019
Foto: hvidesande.dk

Pressemeddelelse september 2019

Ringkøbing Fjord Turisme, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Ringkøbing-Skjern Handelsråd og UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern (UCRS) har netop søsat nyt samarbejde, der giver handelslivet og turisme-erhvervet endnu stærkere kort på hånden.

Selvom sommer-sæsonen knapt er færdig, er man i handels- og turismeerhvervet allerede i gang med at forberede sig på de kommende sæsoner, for prognosen er klar: Der kommer endnu flere danske og udenlandske feriegæster her til området i fremtiden. 

Derfor er der også brug for, at virksomhedsejere, butiksejere og alle andre, der arbejder med turismen, er klar og godt klædt på til fremtidens feriegæst. 
Her kommer det nye samarbejde ind i billedet. Med tilbuddet Frem/Op/Succes får alle, der arbejder med turisme nemlig en helt unik mulighed for at blive endnu dygtigere på netop de områder, de selv ønsker at dygtiggøre sig på.

- Vi er rigtig stolte af det nye samarbejde. Det viser, at alle her i kommunen trækker på samme hammel, når det gælder om at tiltrække flere turister og også give dem en endnu bedre oplevelse, når de er her, siger Søren Lydig Kristensen, direktør i Ringkøbing Fjord Turisme. 

For Lene Hindbo fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd er samarbejdet også en god nyhed:

- Vi vil altid gerne give vores medlemmer mulighed for udvikling – og det giver dette tilbud i høj grad, siger hun.

Frem/Op /Succes er en række kursusdage hen over efteråret. Deltagerne har allerede inden tilmelding valgt, hvilke emner de gerne vil vide mere om, og så bliver undervisningen tilrettelagt ud fra de ønsker, lige som det også bliver lagt på tidspunkter på dagen, der passer deltager bedst. 

- På uddannelsescenteret kan vi udarbejde forløb tilpasset deltagernes ønsker. Det giver den fleksibilitet, som de travle deltagere har brug for, siger Hanne Vestergaard Kristensen, leder af kursus-afdelingen på UCRS.
Den kommende tid vil medlemmer af turistforeningen, erhvervsrådet og handelsrådet blive mødt med tilbuddet, og så begynder kurserne i september.