Rasmus Sømod

Destination Vesterhavet har ansat Rasmus Sømod som Senior Tourism Destination Developer

21.4.2020
Foto: Flying October

Destination Vesterhavet har pr. 1. juni 2020 ansat Rasmus Sømod som Senior Tourism Destination Developer.

Rasmus Sømod får hovedansvar for udvikling og implementering af en ny partnerstrategi for Destination Vesterhavet. Den nye medarbejder får således stor fokus på at udvikle samarbejdet med både små og store medlemmer i hele Destination Vesterhavet. Rasmus Sømod har mange års turismeerfaring fra både Sydvestjylland og Ringkøbing-Skjern. Han har været med til at planlægge destinationssammenlægningen og har gennem sit tidligere arbejde i Sydvestjysk Udviklingsforum et højt kendskab til turismeerhvervet i Varde. 

Hvide Sande, Den 21. april 2020 
Pressemeddelelse
 
 
Destination Vesterhavets nye Senior Tourism Destination Developer Rasmus Sømod skal være med til at varetage den lokale turismefremmeindsats og sikre Destination Vesterhavet som en attraktiv medlemsorganisation, der understøtter samarbejde og erhvervsudvikling for turismevirksomheder i området.  
 
- Her har vi valgt den bedste kandidat til jobbet, idet Rasmus Sømod i mange år har arbejdet med udvikling af turismen både i Sydvestjylland og Ringkøbing-Skjern. Han er kendt for at kunne tale med alle og vil derfor være god til at samarbejde med både små og store medlemmer i hele Destination Vesterhavet, siger direktør Liv Thøger-Aldahl fra Destination Vesterhavet. 
 
Rasmus Sømod har over en årrække erhvervet sig en bred vifte af turismefaglige spidskompetencer indenfor udvikling, fundraising, oplevelsesøkonomi og har et stort turismepolitisk netværk. Han bliver hele destination Vesterhavets mand, idet han i fem år har arbejdet som udviklingskonsulent hos Sydvestjysk Udviklingsforum i Esbjerg, hvor han har arbejdet med destinationsudvikling i Destination Sydvestjylland. I dette udviklingsforum har hans opgaver været bl.a. forretningsudvikling, rådgivning af turistaktører, strategisk brug af CRM samt strategi- og organisationsudvikling.  
 
Hos Destination Vesterhavet får Rasmus Sømod også ansvar for analyser og delvist funding.  Rasmus Sømod er 40 år og bor med sin familie i Årre i Varde Kommune.  
 
Pt. arbejder Rasmus Sømod som turismeudviklingskonsulent hos Ringkøbing-Skjern Kommune. Det har han gjort siden 2016. Her har han haft portefølgestyring på kommunens turismehandlingsplaner og været ansvarlig for den daglige projektledelse og økonomiske styring af kommunens turismeaktiviteter herunder fundraising. Desuden har han deltaget i både lokale, nationale og internationale turismeforums. Hertil kommer styregruppemøder om f.eks. landdistriktturisme som f.eks. ”Riverfisher Skjern Å”.  
 
- Desuden har Rasmus været med i hele destinationsdannelsesprocessen og vækstklyngesamarbejde, hvilket alt sammen betyder, at han træde ind i jobbet fra dag et, slutter direktør Liv Thøger-Aldahl fra Destination Vesterhavet.