Feriehus ved Vedersø Klit

Overnatning

Foto: Flying October

Ferie ved Vesterhavet betyder først og fremmest pragtfulde naturoplevelser tæt ved vandet. En uge eller to er hurtigt gået, og det er derfor en god ide at tænke over, hvordan man gerne vil bo, og dermed få mest muligt ud af ferien.

Sommerhus, husbåd, campingplads, shelter, hotel, bed & breakfast …  

Destination Vesterhavet-området byder på både enkle, charmerende og komfortable muligheder for overnatning.

Lige meget hvilken boform, du vælger, så giver nærheden til Vesterhavet ny energi til hele familien. Hele Destination Vesterhavet-området er en oase, når det gælder fælles oplevelser og nærvær, også udenfor sommerperioden.

Måske skal der i sommerhuset også være spabad og pool? Måske skal det være i nærheden af surfcentret eller golfbanen, eller måske i klitterne tæt på Vesterhavet - og med god plads til hele familien og hunden?

Overnatning i feriehus

Hvad enten I vil bo i første klitrække ved Hvide Sande, Søndervig, Vejers, Henne eller Blåvand med udsigt til hav og fjord, eller tilbringe ferien lidt mere i læ på østsiden af fjorden, ved eksempelvis Stauning Havn, Skaven Strand og Bork Havn, kan I finde præcis, hvad I leder efter.

Camping ved Vesterhavet

Campinglivet er fornøjeligt. Der er masser af aktiviteter hen over feriesæsonen, og for dem, der ønsker det, er der gode muligheder for samvær med andre campister.

Overnatning i shelter

Kombiner sommerhusferien med en primitiv overnatning i shelter. Tag soveposen og kogegrejet med derud og nyd samværet helt tæt på naturen. Fald i søvn til vindens susen eller natdyrenes lyde og vær klar med kikkerten og kameraet, når dyrene vågner ved solopgang.

Bed & Breakfast

Med et Bed & Breakfast-ophold får du mulighed for at opleve en overnatningsform med masser af personlighed og charme. Her kan du bo i en rummelig lejlighed eller et hyggeligt værelse og få en central placering i vores byer eller smukke natur.

Feriecentre og vandrerhjem

Feriecentrene og vandrerhjem danner ramme omkring hyggelige oplevelser og er et hit året rundt uanset vind og vejr.

Hotelferie ved Vesterhavet

Når du indlogerer dig på en kro eller et hotel i Destination Vesthavet-området, behøver du kun at tænke på, hvad du gerne vil opleve i løbet af dagen. Alt det andet er der sørget for.

Overnatningsmuligheder på Kyst til Kyst-Stien

Her finder du en oversigt over overnatningsmuligheder på Kyst til Kyst Stien. På listen er der alt fra campingpladser og feriecentre til kroer, privat overnatning, bed & breakfast og hoteller.

Hytter

Overnat i en af de mange hyggelige hytter i Destination Vesterhavet.