Hundeskov

De bedste vandreture med hund ved Vesterhavet

Foto: Stephan Aebi

Opdag Vesterhavets bedste vandreture for dig og din hund. Fra klitplantager til frodige skove, nyd naturens skønhed og tiden med din hund.

Vesterhavet er et sandt paradis for naturelskere og deres hunde. Med dens varierede landskaber, fra brede sandstrande til frodige skove og heder, tilbyder Vesterhavet et væld af vandremuligheder, som din hund vil elske. Her er vores guide til de bedste vandreture med hund ved Vesterhavet, når du har din hund med på ferie.

 

Liste
Kort
Hundeskove
Foto: Jamie Street
01

Blåbjerg Plantage

Blåbjerg Plantage er et ideelt sted for en vandretur med din hund. Plantagen byder på en række forskellige ruter gennem skoven og klitterne, og der er mange steder, hvor din hund kan løbe frit.

Udsigt over Skjern enge og trækfærgen
Foto: Karsten Madsen
02

Skjern Hunde-eng

Denne naturskønne rute løber langs Skjern Å og byder på enestående udsigter over floden og det omkringliggende landskab. Husk at hunde skal være i snor på denne rute.

Læs mere
Cykeltur ved Filsø
Foto: Thomas Høyrup Christensen
03

Filsø

Filsø er et af Danmarks største søer og hjemsted for en lang række dyrearter. Den markerede sti omkring søen er ideel til en vandretur med hund. Husk dog at holde din hund i snor, da området er rigt på dyreliv.

Læs mere
Udsigt over feriehus område ved Vejers
Foto: Sol og Strand Feriehusudlejning
04

Vandreture omkring Vejers Strand

Området omkring Vejers Strand byder på mange gode vandreruter, både på stranden og i klitterne. I vinterhalvåret kan hunde løbe frit på stranden, hvilket gør det til en særlig god destination for en vandretur.

Læs mere
Bagges Dæmning - Drone
Foto: Flying October
05

Bagges dæming

Tag på en fantastisk tur til Bagges Dæmning mellem Søndervig, Kloster og Ringkøbing. En "gåtur" på vandet over Ringkøbing Fjord. 

Læs mere

Ved vandring med hund i naturen er det vigtigt at respektere det lokale dyreliv og de regler, der gælder for hunde. Husk altid at rydde op efter din hund og at holde den i snor, hvor det er påkrævet.