Gå til indhold
Udsigt til et gult feriehus og Henne Strand

Overnatning i Henne Strand

Foto: VisitVesterhavet

Er I på udgik efter et sted at overnatte? Her kan I blive inspireret og få et overblik over hvilke overnatningsmuligheder Henne Strand og nærområdet har at byde på.

Hotel

Liste
Kort
Henne Mølle Å Badehotel
Foto: Henne Mølle Å Badehotel

Henne Mølle Å Badehotel

Få en fantastisk ferieoplevelse ved Henne Mølle Å Badehotel. Poul Henningsens badehotel ligger helt tæt ved Vesterhavet og lige udenfor den hyggelige ferieby, Henne Strand.  

Læs mere

Camping & Feriecentre

Liste
Kort
Henneby Camping
Foto: Henneby Camping

Henneby Camping

Denne perle af en campingplads ligger i Henne, nær den vestjyske natur. Her er der gode faciliteter og masser af aktiviteter, der sikrer jer en god og sjov ferie.  

Læs mere
Henne Strand Camping & Resort
Foto: Henne Strand Camping & Resort

Henne Strand Camping & Resort

Kig forbi Henne Strand Camping & Resort og nyd et 5.5-stjernet ophold ved Vesterhavet. Campingpladsen er placeret i et smukt område tæt på klitter, hede, og hvide sandstrande.

Læs mere
Henne Strand Feriecenter
Foto: Henne Strand Feriecenter

Henne Strand Feriecenter

Henne Strand Feriecenter ligger kun et stenkast væk fra stranden og byens mange butikker. Her kan du svømme i den indendørs svømmingpool, nyde en pizza i restauranten eller udforske områdets flotte na...

Læs mere
Bækhuse
Foto: Bækhuse

Bækhuse

Overnat i naturskønne omgivelser hos Bækhuse Fisk & Ferie ved den danske vestkyst. Bækhuse Fisk & Ferie tilbyder 10 værelser, camping og en nyrenoveret ferielejlighed tilbagetrukket fra den skønne går...

Læs mere

Bed & Breakfast

Liste
Kort
Axelgaard Bed & Bath
Foto: Axelgaard

Axelgaard Bed & Bath

Axelgaard Bed and Bath i Outrup tilbyder privat overnatning i den dejlige nyrenoverede lejlighed med 6 værelser. Der er adgang til fuldt udstyret køkken, tv-stue og 2 badeværelser.

Læs mere
Filsø Aktiv Naturferie
Foto: Filsø Aktiv Naturferie

Filsø Aktiv Naturferie

Hos Filsø Aktiv Naturferie er der mulighed for en familieferie i naturskønne omgivelser. Feriestedet har aktive faciliteter til både store og små.

Læs mere
Henne Kirkeby Ferie
Foto: Henne Kirkeby Ferie

Henne Kirkeby Ferie

Bo i ferielejlighed på denne hyggelige gårdbolig ved Henne Kirkeby. Lejlighederne er godt indrettet og udstyret og området er naturskønt, tæt på hav, sø og plantage.

Læs mere
Filsøgård
Foto: Filsøgård

Filsøgård

Kom og oplev en vestjysk perle med fantastisk udsigt over Filsø. Filsøgård rummer 7 værelser fordelt på 6 dobbeltværelser og et værelse med 3 senge.

Læs mere

Er I mere til feriehus eller fri natur?

Her kan I finde inspiration til et udendørs eventyr eller finde frem til det helt rigtige feriehus blandt områdets dygtige udlejere.

Et par går en tur ved et feriehus i klitlandskab

Overnatning i feriehus

Foto: VisitVesterhavet
Overnatning udendørs med madlavning over bål

Overnatning i naturen

Foto: Mitch Wiesinger

Social Media: